Στα πλαίσια της πολιτικής δραστηριότητας ενόψει των εκλογικών μαχών του Μάη 2014, η Κομματική οργάνωση Ηρακλείου θα πραγματοποιήσει μια σειρά από κομματικές συγκεντρώσεις με σύνθημα : «Ισχυρό ΚΚΕ παντού, στην Ευρωβουλή, στην Περιφέρεια, στους Δήμους, για αποδέσμευση από την ΕΕ, ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, για τη λαϊκή εξουσία».

Η κεντρική πολιτική συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Φλεβάρη 2014, 7μμ στην αίθουσα Ανδρόγεω με ομιλητή το μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Κύριλλο Παπασταύρου.

Άλλες συγκεντρώσεις που θα προηγηθούν:

- Παρασκευή 21/2, 7μμ, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ της Αλικαρνασσού, με ομιλητή τον Σκεπάρνη Γιώργο, στέλεχος του ΚΚΕ και δημοτικό σύμβουλο Ηρακλείου με την Λαική Συσπείρωση.

- Παρασκευή 21/2, 8μμ, στην αίθουσα δημουτικού συμβουλίου Αρχανών-Αστερουσίων στα Πεζά, με ομιλητή τον Στέλιο Ορφανό, υποψήφιο περιφερειάρχη Ηρακλείου με την Λαική Συσπείρωση.

- Δευτέρα 24/2, 7μμ στο πολύκεντρο δήμου Φαιστού στις Μοίρες, με ομιλητή τον Μανώλη Συντυχάκη, υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου με την Λαική Συσπείρωση.

- Δευτέρα 24/2, 7μμ στην αίθουσα του Δημαρχείου στο Γάζι, με ομιλητή των Γωνιανάκη Γιάννη μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.

Επίσης σε αυτά τα πλαίσια θα πραγματοποιηθούν και οι παρακάτω περιοδείες:

· Την Πέμπτη 20/2 και ώρα 11:30 π.μ. στις κεντρικές αποθήκες Σ/Μ Χαλκιαδάκη, θα περιοδεύσει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ηρακλείου με τη Λαική Συσπείρωση, Στέλιος Ορφανός.

· Την Πέμπτη 20/2 και ώρα 17:00 μ.μ. στο ΙΕΚ της ΣΤΕ στο Κοκκίνη Χάνι θα περιοδεύσει ο Ορέστης Χαραλαμπάκος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης της ΚΝΕ.

· Την Παρασκευή 21/2 και ώρα 10:30 π.μ. στο εργοστάσιο της CocaCola στη ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου, θα περιοδεύσει ο Γιάννης Γωνιανάκης, μέλος του γραφείου περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και πρόεδρος του Σωματείου Οικοδόμων Ηρακλείου.

· Το Σάββατο 22/2 και ώρα 11:30 π.μ. στο Σ/Μ Carrefour στην Αμμουδάρα , θα περιοδεύσει ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ .

· Το Σάββατο 22/2 και ώρα 13:30 μ.μ στην Ανακύκλωση Ε.ΠΑ.ΝΑ Α.Ε. θα περιοδεύσει ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ .