Μια 38χρονη γυναίκα από την Καλιφόρνια που υποστηρίζει ότι έχιε εμμονή με την Barbie, εκτός από τις αμέτρητες πλαστικές για να αποκτήσει το σώμα της διάσημης κούκλας, πλέον θέλει και το μυαλό της γι' αυτό χρησιμοποιεί συνεδρίες υπνοθεραπείας προσπαθώντας να μειώσει το IQ της.

«Θέλω μόνο να γίνω η απόλυτη Barbie. Θέλω πραγματικά να γίνω χαζή» δήλωσε η 38χρονη Μπλόντι Μπένετ μιλώντας στη Barcroft: «Δεν μου αρέσει να είμαι άνθρωπος, το φυσικό είναι βαρετό ... Θα ήθελα να γίνω εντελώς πλαστική»

Η Μπένετ έχει κάνει 5 πλαστικές στήθους και άλλες αισθητικές επεμβάσεις και τώρα κάνει συνεδρίες υπνοθεραπείας δύο έως τρεις φορές την εβδομάδα, προκειμένου να μειώσει το IQ της.

Η ίδια μάλιστα υποστηρίζει ότι έχει επιτυχία: «έκανα 20 συνεδρίες και ήδη αισθάνομαι μπερδεμένη όλη την ώρα» δήλωσε η Μπένετ στην Daily Mail .

Ωστόσο όπως λέει η ίδια, αν και αγαπά την εμφάνισή της , τα πλαστικά χαρακτηριστικά της έχουν την τάση να απωθούν πολλούς ανθρώπους, ενώ οι φίλοι και η οικογένειά της δεν εγκρίνουν τον τρόπο ζωής της.iefimerida.gr