Δύσκολα παιχνίδια έχει ο Εργοτέλης στη συνέχεια του πρωταθλήματος αφού από τις 23 Φεβρουαρίου έως και τις 23 Μαρτίου οι «κιτρινόμαυροι» θα παίξουν διαδοχικά με Παναθηναϊκό εκτός έδρας, ΠΑΟΚ εντός, Πανθρακικό και Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας και Ολυμπιακό στο Παγκρήτιο.

Έτσι σε αυτά τα παιχνίδια θα πρέπει να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς, γιατί μπορεί μεν οι 30 βαθμοί να τον κρατάνε μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού δεν εξασφαλίζουν όμως μια σίγουρη παραμονή σε αντίθετη περίπτωση.

Όσον αφορά το ματς με τον Παναθηναϊκό, στην χτεσινή (19/2) προπόνηση, έκαναν ασκήσεις τεχνικής και κυκλοφορίας της μπάλας ενώ στο τελευταίο μέρος οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν δίτερμα.

Αμφίβολη όμως παραμένει η συμμετοχή του Διαμαντάκου που και την Τετάρτη ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ατομικό πρόγραμμα συνέχισε και ο Σαρρής αλλά και ο Μπαμ Μπαμ ακολούθησε το πρόγραμμα αποκατάστασης.

Τιμωρημένοι για τον αγώνα της Κυριακής στη «Λεωφόρο»  είναι οι Καρντόσο, Κοζορώνης και Ρομάνο.

Η σημερινή (20/2) προπόνηση θα ξεκινήσει στις 16.00 με το Μαρίνο Ουζουνίδη να πρέπει να βρει λύσεις ώστε να μπορέσει η ομάδα να αντιμετωπίσει τους «πράσινους» διεκδικώντας ένα καλό αποτέλεσμα.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook