Στα Χανιά πήγε εσπευσμένα νωρίς το πρωί απο την Αθήνα, ο Διευθυντής Περιφέρειας Νησιών της ΔΕΗ κ.Αντώνης Δασκαλάκης, προκειμένου να ερευνήσει το θέμα των συλλήψεων του Διευθυντή της ΔΕΗ Χανίων και τριών ακόμη εργαζομένων για τις μπαλωθιές που ρίχτηκαν στην διάρκεια γλεντιού το απόγευμα της Τσικνοπέμπτης μέσα στον χώρο της ΔΕΗ.
 
Το θέμα θεωρείται ως ιδιαίτερα σοβαρό, καθώς και οι τέσσερεις κατηγορούνται εκτός των άλλων και για παράβαση καθήκοντος.
 
Υπενθυμίζεται ότι χθες νωρίς το απόγευμα, εργαζόμενοι της ΔΕΗ έστησαν “υπαίθριες” ψησταριές στο προαύλιο χώρο, έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ, στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου, προκειμένου να “τσικνήσουν”, τηρώντας το έθιμο.
 
Και μέχρι εδώ όλα καλά. 
 
Όμως κάποια στιγμή η γειτονιά αναστατώθηκε απο τις μπαλωθιές που ερίχνοντο, με αποτέλεσμα τα τηλέφωνα στην άμεσο δράση να “πάρουν φωτιά”, αφού η περιοχή είναι κατοικημένη και μάλιστα γύρω απο το κτίριο της ΔΕΗ υπάρχουν και πολυκατοικίες.
 
Ατο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, των ΤΑΕ Χανίων, της ΔΙΑΣ, και της ΟΠΚΕ, και έκαναν προσαγωγές όσων συμμετείχαν στο γλέντι, ενώ τελικά συνελήφθησαν τέσσερα άτομα.
 
Ο Διευθυντής της ΔΕΗ Χανίων και τρείς εργαζόμενοι, οι οποίοι κατηγορούνται για παραβάσεις του νόμου περί όπλων, υπόθαλψη εγκληματία και παράβαση καθήκοντος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook