Ο Μάρκος Σεφερλής ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή «Μελέτησέ το» και μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια και για την ολοκαίνουργια επιθεώρησή του «ΜΑΜΑ ΜΙΑ», αλλά και για την πολιορκία του από το Mega και τον ΑΝΤ1.

Και τα δύο κανάλια έχουν πλησιάσει τον ηθοποιό προκειμένου να δεχτεί να ενταχθεί στα νέα του show που ετοιμάζουν «Just the two of us» και «Your Face Sounds Familiar» , αντίστοιχα. Μάλιστα, ο Μάρκος δεν δίστασε να αποκαλύψει σε ποιο από τα δύο πιθανότατα θα πει τελικά το «ναι», αλλά δεν σταμάτησε μόνο εκεί, αφού αποκάλυψε και ένα γενικότερο τηλεοπτικό come back που σκέφτεται να κάνει!

Ο κωμικός ηθοποιός είπε πως σκέφτεται να πει το «ναι» τελικά στο «Just the two of us» , αφού πιστεύει πως δεν θα έχει για εκείνον μεγάλο ενδιαφέρον το «Your Face Sounds Familiar» από την στιγμή που ανήκει στην κατηγορία εκείνη των καλλιτεχνών που μεταμορφώνονται συνέχεια και δεν σταμάτησε εκεί.

Ο Μάρκος Σεφερλής συνέχεισε τις αποκαλύψεις και είπε πως σχεδιάζουν με το Mega του χρόνου να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να κάνουν ένα Megaλο, λαμπερό, εβδομαδιαίο show, το οποίο φυσικά θα φέρει την  ιδιαίτερη υπογραφή του.

govastileto.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook