Η Πρωτοχρονιά αποτελεί εδώ και ενάμιση μήνα παρελθόν, η γοητεία ενός δώρου όμως δεν δεσμεύεται από χρονικά όρια. Ειδικά όταν προκύπτει κάποια πειστική «ευκαιρία».

Την ευκαιρία στην προκειμένη περίπτωση προσφέρει η ερεθιστική Toubkal 1200, μια σκληροπυρηνική Ducati Multistrada όπως την φαντάστηκε και κατασκεύασε η ολλανδική Affetto Ducati.

Με γοητευτική αισθητική και εντυπωσιακό τρίχρωμο φινίρισμα σε κόκκινο μεταλλικό, μαύρο και ασημί, η Toubkal είναι η πιο όμορφη Multistrada που έχουμε δει να βγαίνει από βελτιωτικό Οίκο.

Είναι τόσο καλοσχεδιασμένη που με λίγη παραπάνω τόλμη θα μποορούσε να προέρχεται απευθείας από το ιταλικό εργοστάσιο στο Borgo Panigale.

Για τους λάτρεις των συμβολισμών, Toubkal ονομάζεται η υψηλότερη κορυφή της οροσειράς του Άτλαντα, στο νοτιοδυτικό Μαρόκο.

Τούτη η ομώνυμη Multistrada είναι εξοπλισμένη για την κατάκτησή της. Με ακτινωτές ζάντες αλλά tubeless ελαστικά -χωρίς σαμπρέλα. Και καλά για τον εμπρός τροχό, αλλά πίσω οι ακτίνες τοποθετήθηκαν σε ένα μονόμπρατσο ψαλίδι, με αριστοτεχνικό τρόπο.

Με αλουμινένιες βαλίτσες βαρέως τύπου και με σκληροτράχηλη μεταλλική θωράκιση -κάγκελα και ποδιά- προσφέρει στοργική προστασία ευαίσθητων πλαστικών, ψυγείου και κάρτερ από κάθε ορεινό στραβοπάτημα.

Θαυμάζουμε το έργο της Affetto Ducati για τις καλαίσθητες σίτες που καλύπτουν τα αεροδυναμικά ανοίγματα και εισαγωγές αέρα σε μάσκα και ποδιά. Tην ανθρακονημάτινη «ζελατίνα» και την εκπληκτικά πλούσια βαφή που χαρίζουν επιβλητικότητα στην Toubkal πέρα και πάνω από κάθε τι που έχουμε δει σε Mutlistrada.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook