Μια τραγική ιστορία εκτυλίχτηκε το απόγευμα της Κυριακής στην Ερέτρια στην τοποθεσία \”Μύλοι\”.

Μια 76χρονη κάτοικος Ερέτριας βρέθηκε νεκρή σε οικόπεδο στο οποίο είχε πάει για να μαζέψει χόρτα. Την 76χρονη αναζητούσαν συγγενείς της καθώς είχε φύγει απο το σπίτι της μαζί με το καροτσάκι της απο τις τρείς και μιση το μεσημέρι, καθώς όμως γνώριζαν τα μέρη οπου συνήθιζε να πηγαίνει για χόρτα την εντόπισαν γύρω στις 20:00.

Την μακάβρια ανακάλυψη έκαναν τα ανίψια της άτυχης γυναίκας και έμειναν εμβρόντητοι αντικρίζοντας το πτώμα της, καθώς ήταν κατασπαραγμένο και διαμελισμένο απο άγρια σκυλιά, μάλιστα τα δύο άγρια σκυλιά δεν δίστασαν να επιτεθούν με μανία και στους συγγενείς παρόλο που αυτοί κρατούσαν φτυάρια, τσουγκράνες και φακούς.

Αμέσως οι συγγενείς ειδοποίησαν την αστυνομία και ασθενοφόρο απο την Χαλκίδα ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκε και η σήμανση, όμως κανείς δεν μπορούσε για πολλές ώρες να εισέλθει στον χώρο που βρισκόταν το πτώμα της άτυχης γυναίκας καθώς υπήρχε ο κίνδυνος μιας νέας επίθεσης απο τα αγριεμένα ζώα που κρύβονταν στην βλάστηση του οικοπέδου.

Μετα απο επικοινωνία του Evia-press με τον πρόεδρο της Φιλοζωικής Κο Χαράλαμπο Βιορέ, ο δεύτερος ήρθε αμέσως στον χώρο και κατάφερε μετά απο πολύ και κοπιαστική προσπάθεια μέσα στην βροχή να ναρκώσει το πιο μεγαλόσωμο ζώο και έπειτα να το θέσει υπο έλεγχο.

Αμέσως μετά την σύλληψη του ζώου, οι διασώστες και η σήμανση μπήκαν στον χώρο και μετέφεραν το πτώμα της άτυχης γυναίκας για νεκροψία.

toxwni.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook