Πάγωσε το αίμα των κατοίκων μίας πόλης στη βόρεια Ινδία όταν είδαν έναν απρόσμενο τετράποδο επισκέπτη, να κυκλοφορεί ανάμεσά τους. Μία λεοπάρδαλη έκοβε... βόλτες σε ένα νοσοκομείο, σε κινηματογράφο και σε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων.

Τα σχολεία και η αγορά της πόλης Μέερουτ -60 χλμ. βορειοανατολικά της πρωτεύουσας- έκλεισαν, αφού οι αρχές δεν έχουν καταφέρει ακόμη να εντοπίσουν και να πιάσουν το ιδιαίτερα επικίνδυνο ζώο. Μάλιστα, η συγκεκριμένη λεοπάρδαλη αποδεικνύεται ιδιαίτερα μαχητική.

Οταν την εντόπισαν στην άδεια πτέρυγα ενός στρατιωτικού νοσοκομείου, οι αρμόδιοι που κλήθηκαν, κατάφεραν να τη χτυπήσουν με ένα βέλος με ηρεμιστικό. Παρόλα αυτά, το ζώο το... έσκασε, όπως αναφέρει το AFP. Στη συνέχεια τρύπωσε σε έναν κινηματογράφο, πριν καταλήξει σε συγκρότημα διαμερισμάτων, όπου και χάθηκαν τα ίχνη της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μία λεοπάρδαλη σπέρνει τον πανικό, στην Ινδία. Μόλις την περασμένη εβδομάδα ένα ζώο σκότωσε ένα πεντάχρονο αγόρι, ενώ σε άλλο περιστατικό, πέρυσι, είχε εισβάλλει σε σπίτι.


iefimerida.gr