Μάτια πρησμένα και μαυρισμένα, σπασμένα σαγόνια και πολύ ξύλο. Συνήθως, οι ποινές των κρατουμένων μειώνονται όταν κάποιος φυλακισμένος έχει υποδειγματική συμπεριφορά.

Στο σωφρονιστικό ίδρυμα υψίστης ασφαλείας Klong Prem στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης όσο πιο δυνατός είσαι τόσο και πιο πολύ μειώνεται η ποινή φυλάκισης.

Τι πρέπει να κάνει κανείς; Άπλα να πυγμαχήσει με άλλους τρόφιμους ή εξωτερικούς αντιπάλους, για χρήμα, μικρότερες ποινές και την δόξα.

Κάθε φορά που κερδίζουν έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν από τους υπευθύνους της φυλακής να τους μειώσουν την ποινή αλλά και να κερδίσουν λίγα χρήματα από τα στοιχήματα που παίζονται.Ο συντονιστής των αγώνων κ. Pek ανέφερε: "Οι μάχες στη φυλακή γίνονται για να βοηθήσουν τους κρατούμενους. Αγωνίζονται για να κερδίσουν κάποια χρήματα αλλά και να μειωθεί ο χρόνος φυλάκισής τους. Αυτό μπορεί να συμβεί όταν κερδίζουν αλλοδαπούς μαχητές, οι οποίοι είναι κανονικοί παίκτες και όχι φυλακισμένοι. Αγωνίζονται για τη φήμη και την τιμή της Ταϊλάνδης".

Σύμφωνα με τον προπονητής της φυλακής, Saichon Somnet οι κρατούμενοι κάνουν σοβαρή εκπαίδευση. Καθημερινά εξασκούνται στο Muay Thai. "Η ζωή στη φυλακή είναι πολύ δύσκολη. Διδάσκω τους φυλακισμένους την τέχνη της πυγμαχίας και την τέχνη του Muay Thai"

Από την πλευρά του ο φυλακισμένος Wichai Gahmoi ανέφερε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που πυγμαχώ. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης , αισθάνομαι πολύ σίγουρος. Έχω αυτοπεποίθηση για τον αγώνα".

news247.gr