Τις… πύλες του ανοίγει το την Τρίτη (25/02) το 1ο Soccer School, που διοργανώνει ο Πανακρωτηριακός υπό την αιγίδα της Λίβερπουλ!

Το πρόγραμμα θα κρατήσει έως και την Πέμπτη με τις προπονήσεις να διαρκούν από τις 16.15 έως τις 20.30 και η αξιολόγηση θα γίνει από τον προπονητή της Ακαδημίας της Λίβερπουλ Γουίλιαμ Τζέραρντ.

Η σχετική ανακοίνωση του Πανακρωτηριακού αναφέρει:

«Το Δ.Σ του Πανακρωτηριακού Α.Ο και η ΜΟΒΙΑΚ Α.Ε σας καλωσορίζει στο 1ο Soccer School υπό την αιγίδα της Liverpool F.C, που θα διεξαχθεί από 25 έως 27 Φεβρουαρίου 2014 στο γήπεδο Καθιανών. Στα πλαίσια του 1ου Soccer School, όλα τα τμήματα της Ακαδημίας μας θα πραγματοποιήσουν προπονήσεις, ενώ ταυτόχρονα θα γίνει αξιολόγηση της μέχρι τώρα εφαρμογής του προγράμματος, με τον William GERRARD, προπονητή της ακαδημίας στο \”The Liverpool way\”.

Απευθυνόμαστε και σε γονείς-παιδιά εκτός της Ακαδημίας του Πανακρωτηριακού Α.Ο, οι οποίοι επιθυμούν να παρευρεθούν τα απογεύματα του 3ημέρου από 16:15 έως 20:30.

Αν θες κι εσύ να φορέσεις τη φανέλα με το σήμα της Liverpool και να ζήσεις αυτή τη φανταστική εμπειρία με στόχο το Anfield, σε περιμένουμε…».

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook