Η νεαρή φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο Duke στο Durham της Βόρειας Καρολίνας πίστευε ότι το μυστικό της ήταν καλά κρυμμένο. Η ίδια είχε καταφέρει να συνδυάζει άψογα δύο ιδιότητες: το πρωί επιμελής φοιτήτρια και το βράδυ πρωταγωνίστρια σε πορνό ταινίας.

Τότε όμως κάτι άλλαξε. Η «Lauren», όπως η ίδια είπε την ιστορία της σε ένα μπλογκ για γυναίκες, παρατήρησε ότι μετά τα Χριστούγεννα, άρχισαν να αυξάνονται απότομα τα αιτήματα φιλίας στο Facebook. Οταν είδε πως ένας συμφοιτητής της ακολούθησε το πορνό προφίλ που είχε φτιάξει στο Twitter, κατάλαβε ότι την είχαν τσακώσει...

«Αρχισα να τρέμω από φόβο» γράφει η ίδια στο μπλογκ. «Ηξερα τι θα έπρεπε να αντιμετωπίσω: εξευτελισμό, ντροπή, απειλές... Αυτό που δεν περίμενα ήταν το σκληρό διαδικτυακό bullying που υπέστην. Κάθε λεπτομέρεια της ζωής μου ανέβαινε στο Διαδίκτυο».

Για το πώς διέρρευσαν όλα πάντως ευθύνεται η ίδια η «Lauren» καθώς αποκάλυψε το μυστικό της σε ένα νεαρό φίλο της από το πανεπιστήμιο.

Οπως είπε, αναγκάστηκε να γυρίσει πορνοταινίες, για να μην παρατήσει το πανεπιστήμιο. Τα δίδακτρα ήταν υψηλά, είχε πάρει δάνειο και δεν ήθελε να ζορίσει τους γονείς της: «Είδα το πορνό σαν έναν τρόπο να αποφοιτήσω από το πανεπιστήμιο των ονείρων μου χωρίς χρέη, κάνοντας παράλληλα κάτι που μου αρέσει πολύ» είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο η ζωή της πλέον έχει μετατραπεί σε κόλαση, καθώς ένα ολόκληρο πανεπιστήμιο τρέχει πίσω της με όχι και τόσο κομψό τρόπο...

protothema.gr