Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πίτας και το καλωσόρισμα του νέου έτους 2014 από την Μη Κυβερνητική Οργάνωση Γυναικών «Ίριδα» στο Ενυδρείο Κρήτης στις 9 Φεβρουαρίου 2014. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η πρόεδρος της ΜΚΟ Ίριδας είχε την ευκαιρία να καλωσορίσει τα νέα μέλη και να παρουσιάσει όλες τις δράσεις του σωματείου που έχουν ως σκοπό την ενίσχυση της θέσης της γυναίκας στην τοπική κοινωνία.

«Η ΜΚΟ Ίριδα προσπαθεί με προγραμματισμό δράσεων να βοηθήσει την τοπική κοινωνία του Δήμου Χερσονήσου που αντιμετωπίζει πληθώρα προβλήματα την κρίσιμη οικονομική περίοδο που διανύει η χώρα μας, με διάφορες δράσεις κοινωνικές, Φιλανθρωπικές (εκδήλωση «Μια Αγκαλιά για τα Παιδιά», ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον, περιπατητικές (πρόγραμμα «Γνωριμία με το Τόπο μας») υποστηρικτικές (πρόγραμμα για την ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας),κ.α.

Ενδεικτικά, με την ημερίδα για την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα ενημερώσαμε για τις νέες μορφές επιχειρηματικότητας, με την ημερίδα για τα Σύγχρονα Επαγγέλματα με την διάσταση του φύλου, ενημερώσαμε για όλα τα νέα προγράμματα που ξεκινούν το επόμενο διάστημα και για δωρεάν επιμορφωτικά προγράμματα ενηλίκων που ξεκινάμε στο πλαίσιο του προγράμματος «Οι Γυναίκες για τις Γυναίκες» τα οποία αφορούν δραστηριότητες τέχνης, πολιτισμού και περιβάλλον, προσφέροντας με ουσιαστικό τρόπο στις γυναίκες του Δήμου Χερσονήσου. Θα συνεχίσουμε το ίδιο δυναμικά και το νέο έτος 2014» σχολίασε μεταξύ άλλων η πρόεδρος της ΜΚΟ Ίριδα, κα Ζαχαρένια (Ρένια) Δρόσου – Καμηλάκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook