Το ερωτικό σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον μεγιστάνα και πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας που συγκλόνισε την γείτονα χώρα και του απέφερε την καταδίκη σε 7 χρόνια φυλακή, έγινε… κόμικ!

Το επονομαζόμενο και ως «Ρουμπιγκέιτ», για πρώτη φορά θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα και στα βιβλιοπωλεία με τον τίτλο «Ρούμπι, σεξ και εξουσία στο Άρκορε» σε μια έκδοση «graphic novel», από τους δημοσιογράφους Τζιάνι Μπαρμπατσέτο και Μανουέλα ντ\’ Αλεσάντρο με σκίτσα του Λούκα Φεράρα στις 28 Φεβρουαρίου, από τον εκδοτικό οίκο Round Robin.

Στο κόμικ θα υπάρχουν τα γνωστά «μπούνγκα-μπούνγκα πάρτι», τα σεξουαλικά όργια που διοργάνωνε ο Μπερλουσκόνι στην βίλα του στο Άρκορε, με την ανήλικη τότε, Ρούμπι καθώς και η δικαστική διαδικασία που ακολούθησε, με τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο από τους δικηγόρους.

Από το κόμικ, όπως εξηγούν οι εμπνευστές του, θα γίνει ευρέως γνωστό το «τέλος μιας εποχής» και η «καρδιά του μπερλουσκονισμού και όνειρο για πολλούς: σεξ, πολιτική παντοδυναμία και ντελίριο».

Στο κόμικ και μέσω των σχεδίων θα εμφανιστούν οι λεπτομέρειες των οργίων όπως καταγράφηκαν στο δικαστήριο, με την πρωταγωνίστρια την Ρούμπι, που ο Μπερλουσκόνι την είχε πρωτοπαρουσιάσει στο ιταλικό κοινό σαν την ανιψιά του Μουμπάρακ, που την είχε γλιτώσει από την φλεγόμενη τότε Αίγυπτο…

\"\"

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook