Ένταση επικράτησε νωρίς το πρωί στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης όταν καθηγητές, σχολικοί φύλακες και καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών που έχουν τεθε σε διαθεσιμότητα συγκεντρώθηκαν έξω από το υπουργείο και επιχείρησαν να εισέλθουν στο κτίριο με σκοπό να δουν τον υπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. 
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας που απώθησαν τους συγκεντρωμένους με τη χρήση χημικών ενώ υπάρχουν πληροφορίες και για προσαγωγές. Ανάμεσα στους προσαχθέντες είναι και ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ Θέμης Κοτσυφάκης. Σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Κοτσυφάκη στον ΣΚΑΙ, έχουν γίνει 17 προσαγωγές -όλοι εκπαιδευτικοί και ένας σχολικός φύλακας. «Ήμασταν στο πεζοδρόμιο και μια ομάδα ατόμων στον προαύλιο χώρο του υπουργείου. Ούτε μία ειρηνικό διαμαρτυρία δε μας αφήνουν να κάνουμε πια» είπε ο κ. Κοτσυφάκης.
Οι συγκεντρωμένοι παραμένουν έξω από το υπουργείο, όπου βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομία, ενώ από δύο λωρίδες διεξάγεται η κίνηση στη Βασιλίσσης Σοφίας.
Να σημειωθεί πως για σήμερα στις 10:00 το πρωί είναι προγραμματισμένο το ραντεβού της τρόικας με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη. 
protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook