Μπορεί στην Αθήνα τα εμπορικά καταστήματα στις γιορτές των Χριστουγέννων να εφάρμοσαν μια \”λευκή νύχτα\” ένα Σαββατιάτικο βράδυ, αλλά στο Ρέθυμνο, ο Εμπορικός Σύλλογος καλεί τους καταστηματάρχες να εφαρμόσουν την \”καρναβαλική νύχτα\”.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση \”στα πλαίσια της εξυπηρέτησης των καρναβαλιστών, των επισκεπτών και των φίλων μας ο Εμπορικός Σύλλογος καλεί τα καταστήματα που σχετίζονται άμεσα με τις ανάγκες της Νυχτερινής αλλά και της Μεγάλης Παρέλασης της Κυριακής να παραμείνουν ανοικτά το Σάββατο για όσο χρειαστεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καρναβαλιστών.

Η πάταξη του παρεμπορίου από αμφιβόλου ποιότητας υλικά πρέπει να σταματήσει και το Ρεθεμνιώτικο στεγασμένο εμπόριο να προσφέρει στις χαμηλότερες τιμές τα αποκριάτικα είδη φέτος.
Η χαρά του καρναβαλιού, το γλέντι, το κέφι, η ζωντάνια των χιλιάδων καρναβαλιστών του Ρεθύμνου δεν πρέπει με κανένα τρόπο και για τίποτα να διαταραχθεί.
Μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας θα πλαισιώσουν τις ομάδες ελέγχου κατά της πάσης φύσεως παρεμπορίου και κακής εικόνας που μπορεί να προκύψει.
Καλή επιτυχία στο έργο των διοργανωτών.
Καλή δύναμη στις ομάδες περιφρούρησης.
Καλή διασκέδαση στους καρναβαλιστές.
Το καρναβάλι του Ρεθύμνου αποτελεί μοναδική περίπτωση συνεργασίας και δημιουργικής συνέργειας.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook