\”Η συνεργασία με όλους τους φορείς προκειμένου να μας βοηθήσουν και να βγάλουμε μια καλή αντιπυρική περίοδο είναι ο κυρίαρχος στόχος και φέτος \”δήλωσε στο Flashnews.gr κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην Πυροσβεστική Υπηρεσία των Χανίων ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος της χώρας  κ. Στέλιος Στεφανίδης.

 Όπως επεσήμανε ο κ. Στεφανίδης η επίσκεψη του στην Κρήτη είναι ενταγμένη σε ένα γενικότερο πλαίσιο επισκέψεων σε όλες τις περιφερειακές υπηρεσίες της χώρας, και παράλληλα σημείωσε οτι \”την Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί μια   διευρυμένη σύσκεψη με τη συμμετοχή και των τοπικών παραγόντων προκειμένου να οργανωθούμε όσο το δυνατόν καλυτέρα, και να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικότερα ότι προκύψει. \”

Σε οτι αφορά την επίσκεψη του κ. Στεφανίδη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία των Χανίων ο αρχηγός του Σώματος τόνισε\” οτι βρίσκομαι εδώ για να συγχαρώ τα παιδιά, γιατί όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό κατά την περσινή περίοδο, και να τους παρακαλέσω επίσης να προσπαθήσουν και φέτος με τον ανάλογο ζήλο για να έχουμε ξανά καλά αποτελέσματα\”.

Τέλος ο κ. Στεφανίδης έκανε γνωστό οτι το θέμα της επαγγελματικής αποκατάστασης των εποχικών πυροσβεστών λύνεται πλέον αφού   τις επόμενες ημέρες θα υπογράψει την προκήρυξη για κάλυψη από αυτούς 3.400 θέσεων στην πυροσβεστική υπηρεσία.

Flashnews.gr/Α.Γερακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook