Πριν ακόμα ενεργοποιηθεί η αναζήτηση αναζήτηση στο κοινωνικό γράφημα για όλα τα μέλη του Facebook, έχετε στην διάθεσή σας τρεις τρόπους για να εντοπίσετε δημόσιες αναρτήσεις στο πυκνοκατοικημένο σάιτ κοινωνικής δικτύωσης.

Αναζητήστε με λέξεις-κλειδιά δημόσιες αναρτήσεις που συνοδεύονται από ετικέτες/hashtag, βρείτε έτοιμες λίστες ενδιαφερόντων και ακολουθήστε τις ή ψάξτε μόνο στις δημόσιες αναρτήσεις και βρείτε ό,τι σας ενδιαφέρει ακόμα και αν ο συντάκτης τους δεν έχει προσθέσει ετικέτα στο post του.

  • Αναζητήστε λίστες ενδιαφερόντων που έχουν δημιουργήσει άλλα μέλη του Facebook, σύμφωνα με τα δικά σας ενδιαφέροντα (και με ελληνικούς χαρακτήρες). Έτσι, εάν θέλετε να παρακολουθείτε τα θέματα που σχετίζονται με μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας στο Facebook μπορείτε να ακολουθήσετε την λίστα Big Tech Companies που έχει δημιουργήσει ο Robert Scroble, μια λίστα την οποία ακολουθούν ήδη περισσότεροι από 4.500 μέλη του κοινωνικού δικτύου.
  • Για να εντοπίσετε τις Δημόσιες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να γράψετε στο πεδίο αναζήτησης του Facebook τους όρους αναζήτησης, να αγνοήσετε τις σελίδες και τις τοποθεσίες και να επιλέξετε Δείτε περισσότερα αποτελέσματα για... στο κάτω μέρος του πλαισίου. και από την στήλη στα αριστερά των αποτελεσμάτων να επιλέξετε Δημόσιες αναρτήσεις. Μπορείτε επίσης, να γράψετε στην γραμμή διευθύνσεων https://www.facebook.com/search/results.php?q=smartwatch&type=eposts αντικαθιστώντας την λέξη tech στην παράμετρο q με τον όρο που θέλετε.

tech.in.gr