Σημαντική για τη συνέχεια του πρωταθλήματος χαρακτήρισε τη νίκη της ομάδας του ο Γιάννης Πετράκης.
Ο πρώην τεχνικός των Α.Ο. Χανιά, ΟΦΗ, Εργοτέλη οδήγησε σε σπουδαίο \”διπλό\” τον ΠΑΣ Γιάννινα στα Περιβόλια δηλώνοντας τα εξής μετά το τέλος του ματς:

«Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι και για εμάς και για τον Πλατανιά. Εμείς προερχόμασταν από ένα κακό αποτέλεσμα. Ξέρετε πως είναι τα πράγματα. Όσο φτάνουμε προς το τέλος δυσκολεύουν για όλους. Η σημερινή νίκη για εμάς είναι πολύ σημαντική. Μας βοηθάει να πλησιάσουμε στον στόχο τον βασικό, που είναι να μείνουμε στην κατηγορία και μας γεμίζει με δύναμη για τη συνέχεια και για τα επόμενα παιχνίδια. Θέλω να ευχηθώ και στον Πλατανιά καλή συνέχεια και στο τέλος να πετύχουν κι αυτοί τους στόχους τους».

Για το τι έκρινε το ματς:

«Στο ποδόσφαιρο μπορεί να γίνει το οτιδήποτε. Εμείς νομίζω πως είμαστε πολύ καλά οργανωμένοι σαν ομάδα, στο αμυντικό κομμάτι. Νομίζω ο Πλατανιάς, αν εξαιρέσω μια φάση στο πρώτο ημίχρονο, οι ευκαιρίες του ήταν με περιφερειακά σουτ. Δεν έκανε κάποια άλλη φάση νομίζω. Είχαμε τη δυνατότητα να φύγουμε στους κενούς χώρους μπροστά. Δεν είχαμε την ωριμότητα για να τελειώσουμε καλά τις φάσεις. Ο Πλατανιάς ήταν με πολύ άγχος μέσα στο παιχνίδι του. Νομίζω ότι το άγχος του μεγάλωσε μετά το γκολ που εμείς πετύχαμε και σίγουρα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα για τον Πλατανιά μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ του δικού μας, που μεγαλώνει το άγχος και κάνει την προσπάθεια πιο δύσκολη και τη δική μας πιο εύκολη».

Για το αν βλέπει κάτι παραπάνω από την παραμονή ο ΠΑΣ (σ.σ. 6η θέση):

«Πριν έξι αγωνιστικές που πήγα στην ομάδα ήμασταν με 23 βαθμούς και ο βασικός μας στόχος ήταν η ομάδα να μείνει στην κατηγορία. Αυτό μέχρι να το πετύχουμε για εμένα δεν αλλάζει. Όταν θα καταφέρουμε αυτό τη δεδομένη χρονική στιγμή και ανάλογα πως θα είμαστε θα μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook