Ούτε στον χειρότερό της εφιάλτη δεν μπορούσε να φανταστεί μια ηλικιωμένη από το Σάλφορντ της Βρετανίας ότι στα 62 της χρόνια η ζωή της θα θύμιζε σαπουνόπερα και η καθημερινότητά της θα μετατρεπόταν σε… ριάλιτι σόου, εξαιτίας ενός κατά πολλά χρόνια νεότερού της άντρα.
Η ιστορία της Yvonne Donlan, μιας γιαγιάς εννέα παιδιών, έκανε τον γύρο του Διαδικτύου, όταν αποφάσισε να πάει στις βρετανικές αρχές και και να καταγγείλει ότι καταδιώκεται από τον 45χρονο, πρώην εραστή της ο οποίος, ακόμη και μετά τον χωρισμό τους, παρέμενε παράφορα ερωτευμένος μαζί της και την παρακολουθούσε μέρα και νύχτα!
Κι όμως, ο Steven Hunter δεν μπόρεσε να αντέξει τον χωρισμό του από την Yvonne για αυτό και αποφάσισε ότι έπρεπε αν κάνει ο,τι περνούσε από το χέρι του για να την ξανακερδίσει.
Φαίνεται όμως ότι ο 45χρονος πήγε τον θαυμασμό του για την 62χρονη ένα βήμα παραπέρα με το να την κατασκοπεύει κρυμμένος στον κήπο της, να ακούει στα κρυφά τις συζητήσεις που είχε με τις φίλες της, «κολλημένος» πάνω στην εξώπορτά της, με το να της στέλνει κάθε μέρα δώρα, λουλούδια και γράμματα.
Μάλιστα, ανάμεσα στο δώρα που έλαβε η ηλικιωμένη ήταν πολλές σαμπάνιες, DVD, παπούτσια επώνυμων σχεδιαστών, ενώ στις επιστολές του υπέγραφε ως Mr Grey, εμπνευσμένος από το μπεστ σέλερ «50 αποχρώσεις του γκρι».
Τελικά η γυναίκα προσέφυγε στην Δικαιοσύνη και ο Hunter καταδικάστηκε σε πρόστιμο 75 λιρών καθώς και σε έξι μήνες κοινωφελούς εργασίας και φυσικά ο δικαστής του επέβαλε περιοριστικά μέτρα και δεν μπορεί πλέον να κατασκοπεύει την πρώην αγαπημένη του.
Σημειώνεται ότι η Donlan είχε γνωρίσει τον Hunter σε μία παμπ τον Μάρτιο του 2012, ωστόσο, τα προβλήματα στη σχέση της ξεκίνησαν όταν είχαν πήγαν διακοπές στην Ελλάδα, όπου και ο 45χρονς έγινε πολύ ξαφνικά ζηλιάρης και κτητικός…
protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook