Εξαιτίας ερωτήσεων για τις δηλώσεις συμμετοχής στο φετινό φεστιβάλ “p_public 2O14”. και μετά από παράκληση, ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Χανίων ανακοινώνει την παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων, μέχρι τη Δευτέρα 07 Απριλίου 2014.

Η ομάδα p_public, υπό την αιγίδα του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Χανίων, διοργανώνει και φέτος για 5η συνεχή χρονιά, το φεστιβάλ “p_public 2O14”.

 

Με στόχο την ανανέωση του φεστιβάλ, αυτή τη φορά θα υπάρξει επικέντρωση στην ανάδειξη των χωρικών και ανθρωπογενών προεκτάσεων του δημόσιου χώρου, μέσω συζητήσεων που θα πραγματοποιηθούν σε δημόσιους ανοικτούς χώρους της πόλης και δράσεων που σκοπό θα έχουν την ενεργή συμμετοχή του χρήστη.  

 

Το p_public φέτος προσκαλεί διαλέξεις [lectures], δρώμενα, εικαστικές εγκαταστάσεις – εκθέσεις [events] που αναφέρονται στον ορισμό και στους τρόπους σχεδίασης του ενεργού δημόσιου χώρου και της χωρικής συμπεριφοράς, με σκοπό να ανταλλάξουμε ιδέες και να φτιάξουμε το δημόσιο χώρο του σύγχρονου «εμείς».

 

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων απευθύνει ανοικτό κάλεσμα, ώστε οι συμμετέχοντες να προβληματιστούν, να εκφραστούν και να συμμετάσχουν ενεργά στις δημόσιες συζητήσεις και στα δρώμενα που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη των Χανίων το τριήμερο 6 – 8 Ιουνίου 2Ο14.

 

Δηλώσεις συμμετοχής έως τις 07 Απριλίου 2Ο14

  • Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ, καθώς και για εθελοντική συμμετοχή, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.p-public.gr ή επικοινωνήστε με το: [email protected]
  • Για δηλώσεις συμμετοχής στις διαλέξεις, αποστείλετε την αίτηση συμμετοχής που θα βρείτε στο site, στο  [email protected]
  • Για δηλώσεις συμμετοχής στα δρώμενα, αποστείλετε την αίτηση συμμετοχής που θα βρείτε στο site, στο  [email protected]

Για την οικονομική στήριξη τηςπροσπάθειάς, μπορείτε να επικοινωνήστε με το: [email protected]

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook