Στην αυριανή Παγκρήτια κινητοποίηση ενάντια στις απολύσεις και τις διαθεσιμότητες συμμετέχει το Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ με 2ωρη στάση εργασίας και συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Ελευθερίας.
Στη ανακοίνωση του Σωματείου αναφέρεται:
\”Το ΔΣ του Σωματείου Πα.Γ.Ν.Η., συμμετέχει στη Παγκρήτια κινητοποίηση συλλόγων εργαζομένων του Δημοσίου με 2ωρη Στάση Εργασίας την Παρασκευή 07 Μαρτίου 2014 στις 13.00 – 15.00 και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 14.00 στη πλατεία Ελευθερίας, ενάντια στην πολιτική της Κυβέρνησης για τις διαθεσιμότητες και τις απολύσεις,
Η περίοδος διαθεσιμότητας των συναδέλφων μας εκπαιδευτικών τεχνικής επαγγελματικής εκπαίδευσης, των σχολικών φυλάκων και άλλων δημοσίων υπαλλήλων, λήγει στις 22 Μαρτίου και εκατοντάδες εργαζόμενοι θα οδηγηθούν στην απόλυση. Θα είναι οι πρώτες απολύσεις εδώ και πολλές δεκαετίες υπαλλήλων στο δημόσιο. 
 Το Σωματείο Εργαζομένων Πα.Γ.Ν.Η, στηρίζει και συμμετέχει στη συγκέντρωση – διαδήλωση και καλούμε όλους τους εργαζόμενους του νοσοκομείου να συμμετέχουν. Ο αγώνας τους είναι κοινός με το δικό μας αγώνα των εργαζομένων στα νοσοκομεία. Είναι αγώνας ανατροπής της πολιτικής της Κυβέρνησης, Κεφαλαίου, Ε.Ε., Δ.Ν.Τ.
 Είναι κοινός ο αγώνας για την αποτροπή κάθε διαθεσιμότητας και απόλυσης συναδέλφων μας και ειδικά των εκατοντάδων συναδέλφων μας εκπαιδευτικών και σχολικών φυλάκων, που βρίσκονται ένα βήμα πριν την απόλυση, γιατί ανοίγει ο δρόμος για όλους μας. 
 Αγώνας ενιαίος και παλλαϊκός για : 
• Καμία διαθεσιμότητα και απόλυση εργαζόμενου σε δημόσιο & ιδιωτικό τομέα
• Άμεση απόσυρση του νομοσχεδίου για την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων 
• Αποκλειστικά Δημόσια Δωρεάν Υγεία για όλους
• Κατάργηση της επιχειρηματικής δράσης στην Υγεία
• Κανένα κλείσιμο – συγχώνευση νοσοκομείου, κλινικής 
• Μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους 
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 ΣΤΙΣ 14.00
ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΖΙΚΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΑΓΩΝΑ
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook