Ο Δήμος Χερσονήσου προέβη στην προμήθεια ενός πετρελαιοκίνητου, τετρακίνητου φορτηγού αυτοκινήτου με διπλή καμπίνα επιβατών-τετράπορτο, με επενδυμένη καρότσα πάνω στην οποία βρίσκεται δεξαμενή νερού με αντλία το οποίο θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά για δράσεις πυροπροστασίας. Το αυτοκίνητο παρελήφθη από το Δήμαρχο Χερσονήσου κ. Ζαχαρία Δοξαστάκη, τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Σπύρο Κατσαμποξάκη και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Λιμένος Χερσονήσου κ. Βαρδή Φραγκιαδάκη, την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014.

Το κόστος της προμήθειας ανήλθε στο ποσό των 30.149,00 ευρώ και καλύφθηκε αποκλειστικά από πιστώσεις ΣΑΤΑ Πολιτικής Προστασία 2013.

Το όχημα ταξινομήθηκε και έχει ενταχθεί στον υφιστάμενο εξοπλισμό της Δ/νσης Περιβάλλοντος για τον τομέα της Πολιτικής Προστασίας.

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου κ. Ζαχαρίας Δοξαστάκης δήλωσε: «Ο Δήμος Χερσονήσου αξιοποίησε το ποσό που διατίθεται στο πλαίσιο της Πολιτικής Προστασίας για την αγορά του εξειδικευμένου οχήματος, το οποίο εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση σε δύσβατα σημεία και κάτω από σκληρές συνθήκες. Με τα χαρακτηριστικά του αυτά είναι βέβαιο ότι θα δράσει άμεσα και αποτελεσματικά στο σωστό χρόνο. Με το όχημα αυτό θα ενισχυθεί και θα εμπλουτιστεί ο εξοπλισμός του Δήμου στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook