Τα εύκολα δύσκολα έκανε για ακόμη μία φορά ο ΟΦΗ, γνωρίζοντας απρόσμενη ήττα από Αναγέννηση στην Καρδίτσα με 2-1. Οι Κρητικοί δεν μπόρεσα να κρατήσουν ούτε το υπέρ του 0-1 με τον Αγρίτη στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης, καταφέρνοντας να δεχτούν δύο γκολ από τον Ντοριβάλ στο 33\’ και στο 71’ από τον Αθανασιάδη.

 Ο Νίκος Αναστόπουλος κατέβασε την ομάδα με επιθετικούς προσανατολισμούς, ωστόσο το γεγονός ότι οι παίκτες του πήγαιναν πάντα δεύτεροι σε όλες τις φάσεις, έδωσε το δικαίωμα στους γηπεδούχους να επιβάλουν το ρυθμό που ήθελαν. Ο τεχνικός του ΟΦΗ επέλεξε τον Βεζυρίδη κάτω από τα δοκάρια, τον Γαλανόπουλο δεξιά, αριστερά τον Μπούρμπο και στόπερ τους Πίτσο και Μπερτίν. Στην μεσαία γραμμή ήταν οι Κάλαϊτζιτς και Κιάσσος με τον Ρούσεφ μπροστά τους σε επιτελικό ρόλο. Την τριάδα της επίθεσης αποτελούσαν οι Γιακούμπου αριστερά, Αγρίτης δεξιά και στην κορυφή ο Βλόνταρτσικ.

 Από την άλλη ο τεχνικός της Καρδίτσας Βάϊος Καραγιάννης, διάβασε καλύτερα το παιχνίδι, ήξερε μέχρι που μπορούσε να φτάσει η ομάδα του, γι’ αυτό και προσάρμοσε τις δυνατότητες των παικτών του, στο ρυθμό του αγώνα. Αρχικά ξεκίνησε με τον Πίτκα κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ τον Κουτρομάνο, αριστερό τον Μελαμπιανάκη, και στο κέντρο της άμυνας τους Μπαντά και Κάρλος. Στον χώρο του κέντρου αμυντικά χαφ έπαιξαν οι Ραονέ και Βούκοβιτς μπροστά τους επιτελικός μέσος ο Μπιτέλης, αριστερά στη μεσαία γραμμή ο Ντοριβάλ, ο Μπουντούρης δεξιά και στην επίθεση ο Αθανασιάδης.

ΤΟ ΜΑΤΣ

9ο λεπτό: Γέμισμα του Ρούσεφ από δεξιά θα διώξει ο Κάρλος λίγο πριν ο Βλόνταρτσικ πάρει την κεφαλιά.

23ο λεπτό: ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ! Ο Γιακούμπου πασάρει έξοχα στον αμαρκάριστο Αγρίτη, ο οποίος με εξαιρετικό πλασέ θα στείλει τη μπάλα τα δίχτυα και θα κάνει το 0-1.

33ο λεπτό: ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ! Ο Ντοριβάλ με απίστευτη εκτέλεση φάουλ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Βεζυρίδη.

66ο λεπτό: Εκτέλεση κόρνερ από τον Βούκοβιτς, η μπάλα φτάνει στον Κάρλος ο οποίος κάνει το σουτ άλλα η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ.

71ο λεπτό: ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ! Φάουλ του Μπουντούρη απο δεξιά, κεφαλιά του Αθανασιάδη, η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα κάνοντας το 2-1.

94ο λεπτό: Κόρνερ του Ρούσεφ, κεφαλιά του Βλόνταρτσικ η μπάλα λίγο άουτ από την εστία του Πίτκα.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Β. Καραγιάννης): Πίτκας, Κουτρουμάνος, Μελαμπιανάκης, Μπαντάς, Κάρλος, Ραονέ, Βούκοβιτς, Μπιτελής, Ντοριβάλ (88\’ Σενόνε), Μπουντούρης (77\’ Χατζηρίζος), Αθανασιάδης (86΄Ροντρίγκο).

ΟΦΗ (Ν. Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Γαλανόπουλος (77\’ Μανούσος), Μπούρμπος, Πίτσος (82\’ Ζορμπάς), Μπερτίν, Κάλαϊτζιτς, Κιάσσος, Ρούσεφ, Αγρίτης, Γιακούμπου, Βλόνταρτσικ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook