Μετά από 3,5 χρόνια θητείας στο Δήμο Σφακίων, ο νυν δήμαρχος κ. Παύλος Πολάκης,  δήλωσε ξανά έτοιμος να διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με το συνδυασμό της \”Αγωνιστικής Δημοτικής Συνεργασιας Σφακίων\” στον οποίο είναι επικεφαλής.

Ο κ. Πολάκης ανακοίνωσε και επίσημα την πρόθεσή του να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για δήμαρχος σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο Γυμναστήριο στο Ασκύφου, κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε αναλυτικός απολογισμός των μέχρι τώρα δράσεων στο Δήμο, για την περίοδο 2011-2014 ενώ παρουσιάστηκε και το πρόγραμμα της επόμενης περιόδου.

Σε δηλώσεις του στο Flashnews.gr o κ. Πολάκης ανέφερε ότι στο νέο ψηφοδέλτιο ο \”πυρήνας\” του συνδυασμού θα παραμείνει ίδιος ενώ θα υπάρξουν και κάποιες ανανεώσεις λόγω αντικειμενικών δυσκολιών κάποιων να συμμετέχουν και σε αυτήν την εκλογική μάχη.

\"\"

Η χθεσινή εκδήλωση, παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, χαρακτηρίστηκε από μεγάλη συμμετοχή καθώς στην αίθουσα του γυμναστηρίου συγκεντρώθηκαν περίπου 150 άτομα και με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησαν τον αναλυτικό απολογισμό,  διάρκειας μιάμισης ώρας, που έκανε ο κ. Πολάκης, αναφερόμενος σε έργα και δράσεις στον τομέα της υγείας, της παιδείας, των αναπλάσεων κτλ., μια προσπάθεια που στόχος είναι να συνεχιστεί και στο μέλλον μέσα από το Δήμο και για το Δήμο Σφακίων.

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook