Με χαρά αναγνώσαμε σήμερα στην εφημερίδα «Κόσμος της Πόλης» την απάντηση που έδωσε ο κ. Πέτρος Λιοδάκης, σχετικά με δημοσίευμα του npgls.blogspot.gr, που αφορά σε πινακίδα με το όνομα \”οδός Εμμ. Κεμεσίδη\” το οποίο σχολιάσαμε μέσα από αυτήν εδώ την στήλη (δείτε εδώ).

Ο κ. Πέτρος Λιοδάκης ενημέρωσε το κοινό ότι ο ίδιος έβαλε την πινακίδα στο χωράφι του, προκειμένου να του θυμίζει, ότι βρέθηκε ένας Δήμαρχος να ανοίξει τον δρόμο σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «(..) Η ταμπέλα όμως με το όνομα του την έβαλα εγώ. Για αυτό και είναι μέσα μεριά του οικοπέδου και δεν είναι ταμπέλα ονοματοθεσίας του δήμου.»

Εμείς σαφώς δεν αμφισβητούμε τον κ. Λιοδάκη, αλλά έχουμε να παρατηρήσουμε ότι η ταμπέλα είναι από την έξω μεριά του οικοπέδου του, όπως φαίνεται στη φωτογραφία που τράβηξε ο φακός μας.

\"\"

Επίσης έχουμε να σημειώσουμε και να ρωτήσουμε και ας μας απαντήσει κάποιος, για την δεύτερη ταμπέλα που βρίσκεται σχεδόν 500 μέτρα μακριά σε άλλο σημείο, πως μπήκε;

\"\"

Ή υπάρχει και άλλος υποστηρικτής – ιδιοκτήτης οικοπέδου – του κ. Κεμεσίδη που ήθελε να τον τιμήσει που του άνοιξε τον δρόμο..

Ή είναι και αυτό το οικόπεδο του ίδιου ιδιοκτήτη, απλά ξέχασε να μας το αναφέρει..

Ή την έβαλε εκεί ο κ. Κεμεσίδης..

Ή την έβαλαν εκεί οι εξωγήινοι υποστηρικτές του κ. Μ. Κεμεσίδη.

Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.

Μπορείτε να δείτε βέβαια και την πολύ ωραία απάντηση του npgls.blogspot.gr για το ίδιο θέμα εδώ.

Αυτά.. και για τους ευκολόπιστους που αναπαράγουν επιστολές, καλύτερα να το ψάχνουν πρώτα.

Περ. Μαν.