Ακόμα πιο κοντά στην παραμονή του στην Γ’ Εθνική έφτασε ο ΠΑΟΚ (αν και οι Αρχανιώτες είναι πιο ήρεμοι) μετά τις σπουδαία νίκη που πέτυχε επί του Αστέρα Βάρης.

Στον Κρουσσώνα, σε ένα ματς – γκραν γκινιόλ, ο ΠΑΟΚ ήταν το αφεντικό του αγώνα σε όλη την διάρκεια του, προηγήθηκε δύο φορές – ισοφαρίστηκε ισάριθμες όμως τελικά την λύση έδωσε ο Νύκταρης στο 87’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και παράλληλα τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς.

Σε ένα επίσης εντυπωσιακό παιχνίδι στις Αρχάνες, ο Γιούχτας “κατάπιε” και τον Ιωνικό κερδίζοντας τον με 2-1 με γκολ των Μιχελακάκη, Μίλιεβιτς και έπιασε… τετράδα στον 5ο όμιλο.

Στο Ολυμπιακό Στάδιο, ο Ηρόδοτος επιβεβαίωσε για ακόμα μια αγωνιστική την φετινή εξαιρετική πορεία του κοιτάζοντας στα μάτια την ΑΕΚ που τελικά την “ξελάσπωσε” για ακόμα μια φορά ο Πλατέλλας σκοράροντας ένα εντυπωσιακό γκολ στο 89ο λεπτό. Η ΑΕΚ προηγήθηκε μόλις στο 3’ όμως ο Πήλιος ισοφάρισε για τον Ηρόδοτο που στο 35’ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπαλάφα. Ο Λυμπούδης υπέδειξε δύο αυστηρά πέναλτι εις βάρος του Ηροδότου όμως οι Πλατέλλας, Γροντής αστόχησαν με τον πρώτο τελικά να χαρίζει τη νίκη στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

5ος Όμιλος

Ατρόμητος Πειραιά-Ρούβας 3-1
11′ Δανασής (2), 30′ αυτ. Πουλάκης – 88′ Τριανταφύλλου

Γιούχτας-Ιωνικός 2-1
19′ Μιχελακάκης, 32′ Mίλιεβιτς – 80′ Γρομήτσαρης

Κισσαμικός-Ολυμπιακός Λαυρίου 3-0 α.α.

Ρεπό: ΠΟΑ

6ος Όμιλος

Πανναξιακός-ΑΟΑΝ 1-0

Θύελλα Ραφ.-Ερμής Ζωνιανών 0-0

ΠΑΟΚ – Αστέρας Βάρης 3-2
2′ Νύκταρης, 15′ Xαλκιαδάκης, 87′ Νύκταρης – 8′ Φωστέρης, 32′ Ζόνας

ΑΕΚ-Ηρόδοτος 2-1
8′ Ανάκογλου, 89′ Πλατέλλας – 9′ Πήλιος

athleticradio.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook