Ανακοίνωση διαμαρτυρίας, μετά το παιχνίδι με την Κορωνίδα, εξέδωσε ο Γρανίτης.
Ο σύλλογος της Αγίας Μαρίνας καταγγέλλει ότι συνάντησε κλίμα τρομοκρατίας στο Βάμο.
Αναλυτικά:
«Το Δ.Σ του Α.Π.Σ Γρανίτη βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να τοποθετηθεί με επίσημη ανακοίνωση για το κλίμα τρομοκρατίας που συνάντησαν οι ποδοσφαιριστές, το συμβούλιο, αλλά και οι φίλαθλοι του συλλόγου το απόγευμα της Κυριακής 9/03/2014 στο γήπεδο του Βάμου στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΚΟΡΩΝΙΔΑ-ΓΡΑΝΙΤΗΣ. 

Συγκεκριμένα στο 70’ λεπτό του αγώνα, φίλαθλος της ομάδας Κορωνίδα εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο από την αδικαιολόγητα ανοιχτή πόρτα του γηπέδου προσπαθώντας να χτυπήσει ποδοσφαιριστή του συλλόγου μας. Η προσπάθεια του απετράπη από φίλαθλο της ομάδας μας, ο οποίος κακώς ακολούθησε τον πρώτο με αποτέλεσμα να διαπληκτιστούν.
Μέλη του Δ.Σ του συλλόγου προσπάθησαν να φυγαδεύσουν τον φίλαθλο του Γρανίτη από το γήπεδο του Βάμου, για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, αλλά έπεσαν πάνω στο ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσαν άνθρωποι της Κορωνίδας. Στην συνέχεια ήρθαμε αντιμέτωποι με τις απειλές των φιλάθλων, οι οποίοι έλεγαν ότι θα πυροβολήσουν με καραμπίνα ανθρώπους του Γρανίτη.
Σε όλα αυτά, να προσθέσουμε και την αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο σφύριζε ο κατά τα’ άλλα άψογος, μέχρι εκείνο το σημείο, διαιτητής κος Κουρκούνας, όπου σε δύο περιπτώσεις δεν καταλόγισε πέναλτι υπέρ της ομάδας μας. Ειδικά στη δεύτερη περίπτωση, αμυντικός της Κορωνίδας απέκρουσε τη μπάλα εμφανώς στη γραμμή με τα δύο χέρια, όπως άλλωστε παραδέχτηκαν και ποδοσφαιριστές της αντιπάλου ομάδας μετά το τέλος του αγώνα. Η διακοπή του αγώνα στο συμβάν με τους φιλάθλους υπερέβη τα 20’ λεπτά, αλλά ο διαιτητής κράτησε μόνο 10’.
Ο Α.Π.Σ Γρανίτης Αγίας Μαρίνας, αυτό που ζητάει από τα αρμόδια όργανα, είναι οι αγώνες να γίνονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους με ίσους κανόνες και σε φίλαθλα αθλητικά πλαίσια, όπως άλλωστε συμβαίνει και στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας με όλες τις ομάδες που το επισκέπτονται. 
ΤΟ Δ.Σ»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook