Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Αστυνομίας στην Ξάνθη μετά την απόδραση 3 κρατουμένων από τα κρατηρήρια της Αστνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης, το πρωί της Παρασκευής.

Οι τρεις συλληφθέντες έσκαψαν τοίχο ανοίγοντας μια τρύπα 30 εκατοστών, πέρασαν σε αποθήκη του κτιρίου και από εκεί βγήκαν στον προαύλιο χώρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Αστυνομίας που εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό στην ευρύτερη περιοχή

Ο ένας από τους κρατούμενους εντοπίστηκε από την πρώτη μέρα ενώ οι άλλοι δύο βρέθηκαν και συνελήφθησαν το πρωί της Κυριακής, όλοι τους μακριά από την Ξάνθη. Πάντως, επί δύο μέρες η Αστυνομία είχε αποκλείσει τις εισόδους και εξόδους του συνοικισμού του Δροσερού από όπου προέρχονται.

Πρόκειται για τρεις προφυλακισμένους, μέλη της σπείρας η οποία χτυπούσε και λήστευε ηλικιωμένους στην περιοχή της Ξάνθης και είχε εξαρθρωθεί πέρυσι από την Αστυνομία της Ξάνθης. Βρέθηκαν στα κρατητήρια της Ξάνθης λόγω μεταγωγής τους από τις φυλακές, προκειμένου να δικαστούν για παλαιότερη υπόθεσή τους.

xanthipress.gr