Συνεχίζεται η πολιτική δραστηριότητα της Κομματικής Οργάνωσης Ηρακλείου του ΚΚΕ ενόψει των εκλογικών μαχών του Μάη 2014, με σύνθημα: «Ισχυρό ΚΚΕ παντού, στην Ευρωβουλή, στην Περιφέρεια, στους Δήμους, για αποδέσμευση από την ΕΕ, ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, για τη λαϊκή εξουσία».

Τετάρτη 12/3

• Στην απεργιακή συγκέντρωση των δυνάμεων του ΠΑΜΕ Δημοσίου στις 11.00 στην πλ Λιονταριών θα παρεβρεθούν οι , Στέλιος Ορφανός, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης με τη Λαϊκή Συσπείρωση , και Μανώλης Συντυχάκης , μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

• Στις 13.00 , στην αίθουσα Α210 στο πανεπιστήμιο, εκδήλωση της Τ.Ο. ΑΕΙ Ηρακλείου της Κ.Ν.Ε με θέμα: «Καμιά θυσία για την πλουτοκρατία. Η γνώση και η έρευνα στα χέρια του λαού με ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ». Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Στέλιος Ορφανός, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Πέμπτη 13/3

• Στις 13.30, στην αίθουσα 3 της ΣΔΟ στο ΤΕΙ, εκδήλωση της Τ.Ο. ΤΕΙ Ηρακλείου της Κ.Ν.Ε. με θέμα: «Οι ΤΕΙτζήδες παλεύουν για το παρόν, σχεδιάζουν το μέλλον με ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ» . Ομιλητής θα είναι ο Μανώλης Συντυχάκης , μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Παρασκευή 14/3

• Στις 11.00 στα γραφεία της διεύθυνσης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, θα περιοδεύσει κλιμάκιο του ΚΚΕ με τους, Μανώλη Συντυχάκη , μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου με τη Λαϊκή Συσπείρωση, και Μιχάλη Κασαπάκη στέλεχος του ΚΚΕ και δημοτικό σύμβουλο Ηρακλείου με τη Λαϊκή Συσπείρωση.