Η μαφία του παραεμπορίου και των προϊόντων «μαϊμού», κύκλωμα απαξίωσης των ακινήτων, βαρόνοι των ναρκωτικών, σωματέμποροι, δουλέμποροι και κάθε είδους εγκληματικά στοιχεία βρίσκονται πίσω από την γκετοποίηση του κέντρου της Αθήνας.

Μπορούν έτσι να αναπτύσσουν τις «δραστηριότητές» τους ανενόχλητοι, μακριά από αδιάκριτα μάτια και αυτιά.

Το «ουράνιο τόξο» της σκοτεινής πλευράς της Αθήνας έχει χαρτογραφηθεί από την ΕΛ.ΑΣ.και την ΕΥΠ σε μια κοινή επιχείρηση που τελεί εν γνώσει μόνο των ηγεσιών των δύο υπηρεσιών και της πολιτικής ηγεσίας της Κατεχάκη.

Οι Χρ.Παπουτσής και Μ.Όθωνας έχουν ήδη στα χέρια τους απόρρητες εκθέσεις:

Για τα δίκτυα παράνομης διακίνησης μεταναστών
Για την επιχείρηση ισχυροποίησης των μεταναστευτικών κοινοτήτων ώστε να εξυπηρετηθούν συμφέροντα.
Για την υποτιμητική κερδοσκοπία και το παιχνίδι με την αξία των ακινήτων.
Για την αξιολόγηση της μέχρι σήμερα αντιμετώπισης.

Όπως αναφέρει σήμερα το «Έθνος της Κυριακής», πίσω από τη ζήτημα των μεταναστών κρύβεται κάθε είδους εγκληματική δραστηριότητα. Ένα ευρύτερο κύκλωμα δραστηριοποιείται και εκμεταλλεύεται την ανάγκη αυτών των ανθρώπων για να δημιουργήσει «στρατιά» πάμφθηνου εργατικού δυναμικού και να πετύχει τους ευρύτερους σχεδιασμούς του στις χώρες εγκατάστασης.

Η πλειονότητα των μεταναστών που βρίσκονται στη χώρα μας περνούν όλη την ημέρα στα φανάρια για μεροκάματο ενός ευρώ, διακινούνται με φορτηγά και διαθέτουν κινητά τηλέφωνα ώστε να μπορεί το κύκλωμα να τους εντοπίζει.

Οι διακινητές τους ελέγχουν την «παραγωγικότητά» τους με απειλές και φύλο σε όσους δεν πιάνουν τους «στόχους»!

newsbeast.gr