Νεκρός εντοπίστηκε ο 42χρονος Έλληνας Ανδρέας Παναγόπουλος, ο οποίος βρισκόταν στο κτίριο που κατέρρευσε από την έκρηξη στην γειτονιά του Χάρλεμ της Νέας Υόρκης.

O άτυχος μουσικός ήταν αγνοούμενος και η σύζυγός του, η οποία είναι δημοσιογράφος στο επάγγελμα προσευχόταν να εντοπιστεί ζωντανός. Δυστυχώς όμως, η άτυχη γυναίκα αναγνώρισε το βράδυ της Πέμπτης τα ρούχα του αγαπημένου της σε ένα άψυχο σώμα.

Οι κοντινοί συγγενείς του Ανδρέα Παναγόπουλου μεταβαίνουν στο Μεγάλο Μήλο, προκειμένου να παραλάβουν την σορό του, με τον χειρότερο φόβο όλων τους να επιβεβαιώνεται.

Ποιος ήταν ο Ανδρέας Παναγόπουλος

O Ανδρέας Παναγόπουλος πήγε στη Νέα Υόρκη πριν από 25 χρόνια και εργαζόταν ως μουσικός με ειδικότητα στη διαφήμιση και τα ιντερνετικά project.

Έφτασε στην μεγαλούπολη αμέσως μετά το σχολείο και αναζήτησε όπως τόσοι άλλοι την τύχη του, ελπίζοντας να ζήσει το δικό του αμερικανικό όνειρο.

Ο 42χρονος έμενε τα τελευταία δέκα χρόνια μαζί με τη δημοσιογράφο σύζυγό του στην πολυκατοικία στο Χάρλεμ, που κατέρρευσε από την έκρηξη. O άτυχος Έλληνας τελευταία εργαζόταν από το σπίτι του, ετοιμάζοντας ένα ιντερνετικό project το οποίο ήθελε να ολοκληρώσει άμεσα.

star.gr