Από το Τμήμα Φωτεινής Σηματοδότησης – Ηλεκτροφωτισμού – Οδοσήμανσης και Κυκλοφοριακών Θεμάτων του Δήμου Χανίων ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο του έργου «Διαπλάτυνση-διαμόρφωση οδού Πειραιώς» διακόπτεται η κυκλοφορία και στάθμευση των οχημάτων στην οδό ΠΕΙΡΑΙΩΣ από τη συμβολή της με την οδό ΣΚΑΛΙΔΗ έως τη συμβολή της με την ΑΚΤΗ ΚΑΝΑΡΗ.

Η διακοπή θα ισχύει από τη Δευτέρα 16-5-2011 και για 20 ημέρες, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από παράπλευρες οδούς.

Συνεχίζονται τα έργα στην οδό Σ.Βενιζέλου

Επίσης από το Τμήμα Φωτεινής Σηματοδότησης – Ηλεκτροφωτισμού – Οδοσήμανσης και Κυκλοφοριακών Θεμάτων του Δήμου Χανίων ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο του έργου «βελτίωση οδού Σοφοκλή Βενιζέλου» διακόπτεται η κυκλοφορία και στάθμευση των οχημάτων στην οδό ΣΟΦΟΚΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ από τη συμβολή της με την οδό ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ έως τη συμβολή της με την οδό ΑΓΑΜΕΜΝΩΝΟΣ.

Η διακοπή ισχύει από το Σάββατο 14-5-2011 και για ένα μήνα, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τους παράπλευρους δρόμους.

Παράλληλα στον ίδιο δρόμο θα παρεμποδίζεται η κυκλοφορία και στάθμευση των οχημάτων από την διασταύρωσή της με την οδό Ν. ΙΩΝΙΑΣ μέχρι τη συμβολή της με την οδό ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook