«Φωτιά» στις φήμες που θέλουν την Μελίνα Ασλανίδου να είναι ξανά ερωτευμένη βάζουν οι φωτογραφίες της αγκαλιά με μελαχρινό άνδρα, κρητικής καταγωγής, στις οποίες η τραγουδίστρια – coach του «The Voice» ποζάρει άκρως ευτυχισμένη!

Ο γοητευτικός νεαρός που ποζάρει με την Μελίνα ονομάζεται Μιχάλης Καμπουράκης, είναι 25 ετών, κατάγεται από τα Χανιά και σπουδάζει στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Μελέτησέ Το», πηγές από το φιλικό περιβάλλον της τραγουδίστριας και του 25χρονου αναφέρουν πως τον τελευταίο καιρό οι δυό τους έχουν έρθει πολύ κοντά και κάνουν στενή παρέα, ενώ κάποιοι μιλούν για έναν τρελό έρωτα.

Τους τελευταίους δύο μήνες, πάντως, η Μελίνα και ο Μιχάλης είναι διαρκώς μαζί, όπως βλέπουμε σε φωτογραφίες που οι ίδιοι ανεβάζουν στα social media, ακόμα και… από τα ψώνια τους σε μανάβικο της Γλυφάδας!

Η απόσταση δεν φαίνεται να πτοεί την τραγουδίστρια και τον νεαρό, καθώς αμφότεροι ταξιδεύουν Αθήνα – Θεσαλονίκη, ενώ δεν λείπουν και τα κοινά ταξιδάκια στην Κρήτη. Mάλιστα, ο Μιχάλης ήταν μεταξύ εκείνων που αποθέωσαν την Μελίνα κατά την πρόσφατη εμφάνισή της στο νησί…

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook