Ένας… διαστημικός Πλατανιάς πέτυχε σκορ-ρεκόρ απέναντι στην Καλλονή και με το \”αστρονομικό\” 7-0 αναπτέρωσε τις ελπίδες του για παραμονή στη Super League.

Ήταν μέχρι να μπει το πρώτο, αφού στη συνέχεια και ειδικά μετά το 2-0 του ημιχρόνου οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη δεν… σταματούσαν με τίποτα, πανηγυρίζοντας την πιο ευρεία νίκη στην ιστορία τους.

Μεγάλος πρωταγωνιστής και MVP του ματς ο Βλαχοδήμος με τρία γκολ (36\’, 49\’ και 85\’). Ένα αυτογκόλ ο Αναστασιάδης από προσπάθεια του Τόρες (44\’) και από ένα γκολ ακόμα οι Κατάι (62\’), Τέτε (69\’) και Γουνδουλάκης (73\’).

Δοκάρι στο 3\’ ο Δημήτρης και ο Περόνε στο 55\’ στο πέναλτι που \”ανακάλυψε\” ο Στυλιαράς για μαρκάρισμα του Δημήτρη στον Κεϊτα΄.

Με δέκα από το 68\’ οι ηττημένοι λόγω κόκκινης στον Ζος.

Φάσεις-γκολ
3\’ Εκτέλεση φάουλ του Δημήτρη η μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι.
4\’ Στην πλάτη της άμυνας του Πλατανιά ο Ποντάνι, πέφτει σωτήρια στα πόδια του ο Γιωργαλλίδης και με δεύτερη προσπάθεια σώζει την εστία του διώχνοντας σε πλάγιο άουτ. 
16\’ Κόρνερ του Μπέλιτς κεφαλιά του Τόρες άουτ.
26\’ Σουτ του Λεοζίνιο ψηλά πάνω από τα δοκάρια.
27\’ Ο Περόνε έβγαλε σε θέση βολής τον Λεοζίνιο, που σουτάρει, με τον Γιαχία να βάζει σωτήρια το πόδι του και να απομακρύνει. 
28\’ Ωραία συνεργασία Γκαρσία-Περόνε, ο τελευταίος βγάζει σε θέση βολής τον Λεοζίνιο, το σουτ του οποίου καταλήγει άουτ.
30\’ Σουτ του Τόρες αποκρούει ο Σιδεράκης, νέο σουτ του Ισπανού επιθετικού άουτ.

37\’ ΓΚΟΛ: Ωραία ενέργεια του Κατάι που κάνει το γύρισμα, η μπάλα περνάει απ\’ όλους και ο Βλαχοδήμος με πλασέ τη στέλνει στα δίχτυα (1-0). 

43\’ Εξαιρετική προσπάθεια του Κατάι, που πλασάρει, για να σώσει με τα πόδια ο Σιδεράκης.

44\’ ΓΚΟΛ: Σέντρα του Κατάι ο Τόρες βρίσκει τη μπάλα και αυτή από το κεφάλι του Αναστασιάδη καταλήγει στα δίχτυα για το 2-0. Ως αυτογκόλ του αμυντικού της Καλλονής το χρεώνει η Super League.

48\’ Σουτ του Λεοζίνιο μπλοκάρει ο Γιωργαλλίδης. 

49\’ ΓΚΟΛ: Ωραία προσπάθεια του Βλαχοδήμου, που με σουτ πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ για το 3-0. 

54\’ Ο Στυλιαράς \”ξεγελιέται\” από την βουτιά του Κεϊτά και δίνει πέναλτι για μαρκάρισμα του Δημήτρη. Ο Περόνε αναλαμβάνει την εκτέλεση αλλά στέλνει τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι.
62\’ Ο Βλαχοδήμος πασάρει στον Κατάι το σουτ του οποίου αποκρούει ο Σιδεράκης.

62\’ ΓΚΟΛ: Δευτερόλεπτα αργότερα ο Κατάι με σέντρα-σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 4-0. 

65\’ Σουτ του Δημήτρη άουτ. 
68\’ ΚΟΚΚΙΝΗ: Ο Βλαχοδήμος προσπαθεί να μπει στην περιοχή ο Ζος τον ανακόπτει αντικανονικά και αντικρίζει την κόκκινη κάρτα του κ. Στυλιαρά.

69\’ ΓΚΟΛ: Ο Τέτε σαν σε… προπόνηση εκτελεί εύστοχα το φάουλ για το 5-0, με τον Σιδεράκη απλά να παρακολουθεί τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του. 

73\’ ΓΚΟΛ: Από κεφαλιά πάσα του Τόρες, ο Γουνδουλάκης από κοντά με πλασέ κάνει το 6-0!

79\’ Σουτ του Βλαχοδήμου μπλόκαρε ο Σιδεράκης.

85\’ ΓΚΟΛ: Ο Αγκιλέρα πατάει τη μπάλα στον Βλαχοδήμου, που με σουτ κάνει τρία τα γκολ του και το σκορ 7-0!


Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Γιωργαλλίδης, Ινκούμ. Γιαχία, Φαΐσκα, Δημήτρης, Αγκιλέρα, Τέτε, Βλαχοδήμος, Μπέλιτς (58\’ Καζναφέρης), Κατάι, Τόρες (81\’ Θέρα).
Α.Ε.Λ. Καλλονής (Γιάννης Ματζουράκης): Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Ζος, Αναστασιάδης, Γιορέντε (50\’ λ.τρ. Νιαμπούγιου), Κεϊτά, Μαρσέλο (67\’ Καλτσάς), Γκαρσία, Ποντάνι (67\’ Φαρία), Λεοζίνιο, Περόνε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook