Με ανακοίνωσή του ο Ιδομενέας τοποθετείται στην ανακοίνωση του Άρη Βουκολιών.

Αναλυτικά:

«Σε απάντηση στα δημοσιεύματα και τις καταγγελίες από το κατ’ άλλα φίλο σωματείο του Άρη Βουκολιών, το Δ.Σ, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του Ιδομενέα Γαλατά θέλοντας να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα προς αποφυγή εντυπώσεων, αναφέρουν ότι στην πραγματικότητα η τεράστια νίκη μας, απέναντι σε μία ομάδα πρότυπο για τα τοπικά πρωταθλήματα των Χανίων, επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή του Άρη Βουκολιών Πατελάκη Γιάννη. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι και στενοχωρημένοι για το γεγονός αυτό και ευχόμαστε στο παλικάρι ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα.

Τώρα για κομμάτι του τραυματισμού του, έγινε ένα συνηθισμένο τζαρτζάρισμα ώμο με ώμο και φυσικά άθελα του συμπαίχτη μας. Μάρτυρας είναι η κάμερα της Νέας Τηλεόρασης που έχει καταγράψει όλο το παιχνίδι όπως και την συγκεκριμένη φάση. Όσο για την φάση του τραυματισμού του Στέλιου Λιοδάκη, ο ποδοσφαιριστής του Άρη στην προσπάθειά του να κλωτσήσει τον συμπαίχτη μας Μαραντόν Γιάννη κάτω από σαφείς οδηγίες  όπως και στο παιχνίδι του 1ου γύρου για να τον εκνευρίσουν και να τον αποβάλουν, χτύπησε από μόνος του.

Στις διαμαρτυρίες τους προς τον διαιτητή κ. Κανελάκη για τα δύο πέναλτι που ζητήσανε, ευτυχώς που υπάρχει η κάμερα για να δείξει τις βουτιές και τις διαμαρτυρίες τους αλλά και τα ειρωνικά τους σχόλια πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα. Κατά την γνώμη μας, δεν νομίζουμε ότι ταιριάζουν σε μία ομάδα που κατ’ άλλα άξια έχει πάρει το πρωτάθλημα από τώρα, έχοντας τεράστιους ποδοσφαιριστές, καλό προπονητή και όλα τα εχέγγυα για να προχωρήσει.

Όσο για τον διαιτητή κ. Κανελάκη, το μόνο που μπορούμε να πούμε, όχι επειδή κερδίσαμε το συγκεκριμένο παιχνίδι ίσως είναι ένας από τους λίγους διαιτητές, που στους αγώνες του Άρη Βουκολιών έπαιξε 50-50 την αντίπαλη ομάδα.

Όλα αυτά όμως δεν έχουν καμία σημασία εάν δεν υπάρχει η υγεία των ποδοσφαιριστών και όλοι μαζί σύσσωμοι ευχόμαστε στον Γιάννη ξανά γρήγορη και ταχεία ανάρρωση, όπως και στο φίλο σωματείο Άρη Βουκολιών να στεφτούν πρωταθλητές γιατί το αξίζουν πραγματικά.           

ΤΟ Δ.Σ – Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ – ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook