Τελευταία ενημέρωση 22.13

Παγωμένη έχει μείνει η κοινωνία της Κρήτης από την απίστευτη οικογενειακή τραγωδία στην Ιεράπετρα με νεκρούς 2 αδέρφια και τον πατέρα τους.

Πρόκειται για έναν φαρμακοποιό ο οποίος αφού πρώτα πυροβόλησε τον  πατέρα του και την αδερφή του, στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Το χρονικό της τραγωδίας

Λίγο πριν τις 19.00 ο 54χρονος φαρμακοποιός πήγε στο πατρικό του σπίτι.

Εκεί βρισκόταν ο 75χρονος πατέρας του και η 43 χρονη αδερφή του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, πρέπει να είχαν έντονη συζήτηση και η συνάντηση να κατέληξε σε τσακωμό καθώς άκουσαν μεγάλη φασαρία να προέρχεται μέσα από το σπίτι.

Στη συνέχεια άκουσαν πυροβολισμούς.

Ο 54χρονος είχε σηκώσει το όπλο και πυροβολήσει στο κεφάλι τη 43χρονη αδερφή του και στη συνέχεια τον 75χρονο πατέρα του σκοτώνοντάς τους και τους δυο.

Τραγική ειρωνεία... σκότωσε την αδερφή του την ημέρα των γενεθλίων της...

Στη συνέχεια έστρεψε το όπλο πάνω του και έβαλε τέλος στη ζωή του.0 54χρονος είχε αφήσει ανοιχτή την πόρτα, έτσι 5 λεπτά μετά το φονικό μπήκε στο σπίτι μια γειτόνισσα η οποία βρήκε και τους τρεις σε μια λίμνη αίματος.

Στο σημείο έφτασε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ καθώς και ο ιατροδικαστής προκειμένου να κάνει αυτοψία στο χώρο.

Άφησε σημείωμα "διαθήκη" αφού πρώτα πήρε τηλέφωνο

Τα μέλη της οικογένειας, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν σοβαρές διαφωνίες για οικονομικά θέματα και κυρίως για τα περιουσιακά, καθώς ο 75χρονος πατέρας είχε σκοπό να μοιράσει την περιουσία στα παιδιά.

Ο 54χρονος είχε κλείσει το φαρμακείο του πριν από δυο χρόνια.

Αμέσως πριν το φονικό, ο 54χρονος, είχε τηλεφωνήσει στον πρόεδρο του σκοπευτικού ομίλου Ιεράπετρας στον οποίο ήταν μέλος (και για το λόγο αυτό είχε όπλο).

Στο τηλεφώνημα που είχε με τον πρόεδρο του ομίλου, του είπε πώς πάνω του έχει ένα σημείωμα - διαθήκη, στο οποίο αναφέρει ότι όλη του την περιουσία ο 54χρονος την αφήνει στο σκοπευτικό όμιλο.

Προκειται για μια αρκετά γνωστή οικογένεια στην Ιεράπετρα την οποία είχε χτυπήσει και παλαιότερα συμφορά καθώς σύμφωνα με πληροφορίες και στο παρελθόν ο 54χρονος φαρμακοποιός είχε χάσει άλλη μια αδερφή.

Η κοινωνία της Ιεράπετρας παρακολουθεί σαστισμένη την τραγική αυτή ιστορία.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η προανάκριση την οποία διενεργεί η ασφάλεια Ιεράπετρας καθώς και η νεκροψία που θα διενεργήσει ο ιατροδικαστής.

Flashnews.gr