Υπέρ της άρσης ασυλίας του Νίκου Μιχαλολιάκου, του Χρήστου Παππά και του Γιάννη Λαγού, με 7 ψήφους υπέρ και 1 ψήφο κατά, τάχθηκε το απόγευμα η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, η οποία μετέβη στις φυλακές Κορυδαλλού (φωτό) προκειμένου να πάρει καταθέσεις από τους προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Η μοναδική αρνητική ψήφος προήλθε από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Πολύβιο Ζησιμόπουλο. Οι τρεις βουλευτές ήταν καταγγελτικοί κατά τις καταθέσεις τους, κάνοντας λόγο για πολιτική δίωξη και για χαλκευμένα στοιχεία σε βάρος τους. «Καλά κάνατε και τα είδατε τα κελιά, θα σας χρειαστούν σύντομα», δήλωσε ο κ. Παππάς, σύμφωνα με το skai.gr
«Καλώς ήρθατε, δεν αποκλείεται να ξανάρθετε πολύ σύντομα. Δεν υπάρχει καμία εγκληματική οργάνωση, αλλά ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα. Η δίωξη είναι πολιτική», σχολίασε από την πλευρά του ο αρχηγός της παράταξης Νίκος Μιχαλολιάκος.
Σε αντίθεση με τους Μιχαλολιάκο, Παππά και Λαγό, ο βουλευτής Γιώργος Γερμενής αρνήθηκε να καταθέσει στη φυλακή, και θα στείλει υπόμνημα. Το υπόμνημα του κ. Γερμενή θα εξεταστεί κατά την επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής στις 26 Μαρτίου, όπου θα εξετασθούν οι θέσεις άλλων επτά βουλευτών της ΧΑ.
newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook