Σημάδια βελτίωσης έδειξε η Μικτή ομάδα Ερασιτεχνών της Ε.Π.Σ. Χανίων σε σχέση με το πρώτο φιλικό τεστ που είχε δώσει με τον Κισσαμικό.

Στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας της για το Regions' Cup η αντιπροσωπευτική ομάδα της Ε.Π.Σ.Χ. επικράτησε με 2-0 της ομάδας Κ19 του Α.Ο. Χανιά, που χρησιμοποίησε όσους παίκτες δεν είχαν παίξει στην θριαμβευτική νίκη με 6-1 επί του Παναιγιάλειου στο Αίγιο.

Στο 11' ο Καβρουλάκης κέρδισε πέναλτι από τον Αμαξόπουλο, με τον Πετράκη να το εκτελεί εύστοχα για το 1-0, ενώ στο 60' ο Στρατουδάκης με εξαιρετική μπαλιά έβγαλε "φάτσα" με τον τερματοφύλακα τον Μάστορα, που με ψηλοκρεμαστό πλασέ πέτυχε το τελικό 2-0. 

Στο 54' η Μικτή είχε δοκάρι με τον Καβακόπουλο.

Διαιτητής: Ντοκάκης
Βοηθοί: Κεζέμπογλου-Σώμης

Μικτή Ερασιτεχνών (Βαγγέλης Πρόκος-Γιάννης Μηνάς): Βροντάκης (30’ Τσιρώνης, 55’ Ντουσάκης), Ποντικάκης, Καρβουνιάρης (37’ Στρατουδάκης), Γαλανάκης, Βαρδάκης, Τζαγκαράκης (46’ Αννιτσάκης), Πενταράκης, Πετράκης (56’ Τζαγκαράκης), Μάστορας, Καλαϊτζάκης, Καβρουλάκης (30’ Καβακόπουλος).

Α.Ο. Χανιά Κ19 (Κώστας Βερναδάκης): Αρχοντάκης, Αμαξόπουλος, Φυντικάκης, Φέζγκα, Μαρινάκης, Ανδρ. Παπαδάκης, Τσίγκος, Γιακουμάκης, Παρέλης, Μαν. Παπαδάκης, Μανιουδάκης.
Έπαιξαν και οι Πάτας, Κορόσι, Ρενιέρης


Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.