Φταίει, άραγε, η οικονομική κρίση ή το αρρωστημένο χιούμορ κάποιου πολίτη που έφτασε στο σημείο να κλέψει τη… μασέλα (!!!) ενός ηλικιωμένου, μόνο και μόνο επειδή την βρήκε ξεχασμένη έξω από το οδοντιατρείο όπου ο άτυχος 90χρονος περίμενε να έρθει ο γιατρός για να το ανοίξει;
Η πρωτοφανής είδηση ήρθε στο φως από την αγγελία που δημοσιεύτηκε σε εφημερίδα του Αιγίου, στην ανάρτηση της οποίας κατέφυγε απελπισμένος ο ιδιοκτήτης της χαμένης μασέλας εκλιπαρώντας όποιον έκανε το άνοστο αστείο να τον λυπηθεί, καθώς ούτε η υγεία του ούτε η οικονομική του κατάσταση του επιτρέπουν να αγοράσει καινούργια. Στην αγγελία αναφέρει:
«Παρακαλείται θερμά, όποιος έτυχε μεταξύ 10-12 σήμερα το πρωί να βρήκε έξω από την είσοδο του οδοντιατρείου του κ. Παπ… Γιώργου (Μητροπόλεως 49, 1ος όροφος, Αίγιο) μια σακουλίτσα φαρμακείου που είχε μέσα μια μασέλα, όπως την επιστρέψει. Είτε να την αφήσει εκεί που τη βρήκε ή να υποδείξει πού την πέταξε. Η μασέλα ανήκει σε έναν 90χρονο άτομο με αναπηρία, δεν μπορεί να χρησιμεύσει σε κανέναν άλλον και ο 90χρονος δυστυχώς δεν μπορεί να πληρώσει 1.000 ευρώ για να φτιάξει καινούργια. Τηλ. για πληροφορίες 26910-24….»!
protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook