Ανακοινώνεται ότι ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης, κ. Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης εντάσσεται στον συνδυασμό του υποψηφίου Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σεραφείμ Τσόκα, ως υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου.

Δήλωση κ. Σεραφείμ Τσόκα:

«Ανακοινώνω με χαρά και υπερηφάνεια ότι ο Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης θα είναι υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου με τον Συνδυασμό μας. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή, τόσο για εμένα, όσο και για τους συνεργάτες μου, το γεγονός ότι θα δώσουμε τη μάχη για μια περήφανη και ισχυρή Κρήτη, με τον Ζαχαρία “μπροστάρη” στη μεγαλύτερη και πιο κρίσιμη πληθυσμιακά Περιφερειακή Ενότητα της Κρήτης. Η Κρήτη και το Ηράκλειο έχουν ανάγκη από νέους ανθρώπους, από άτομα με φρέσκες ιδέες, από στελέχη που διαθέτουν όραμα για το μέλλον, πάθος και όρεξη για σκληρή δουλειά.

Στο πρόσωπο του Ζαχαρία Κεφαλογιάννη συμπυκνώνονται οι αξίες και ιδέες του Συνδυασμού μας. Η αγάπη για τον τόπο του, η εργατικότητα του και πάνω από όλα το ήθος του, είναι στοιχεία του χαρακτήρα του που αναγνωρίζονται και εκτιμώνται από τους συμπολίτες του. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι τιμήθηκε με τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης, ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, με τον Συνδυασμό του. Το Ηράκλειο εμπιστεύεται τον Ζαχαρία, “στοιχηματίζει” σε αυτόν. Είμαι σίγουρος ότι η επιλογή του θα μας δικαιώσει».

Δήλωση κ. Ζαχαρία Κεφαλογιάννη:

«Έχοντας συναίσθηση της ευθύνης μου, ως πολίτης της Κρήτης, για το μέλλον αυτού του τόπου, αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόταση που μου έκανε ο κ. Τσόκας. Με τον Σεραφείμ μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες. Οι σκέψεις μας βαδίζουν στους ίδιους δρόμους. Κυρίως όμως έχουμε μία κοινή πεποίθηση: Δουλεύοντας οργανωμένα, με όρεξη, θέτοντας σαφείς στόχους για την Περιφέρεια, η Κρήτη μπορεί να ανακτήσει το χαμένο έδαφος.

Ο τόπος μας μπορεί να ανακάμψει και να βγει πιο δυνατός μέσα από αυτή την κρίση. Η υποψηφιότητα μου κατατίθεται στη βάση ενός αυτοδιοικητικού πλαισίου που ενώνει όλους τους Κρητικούς. Κανείς δεν περισσεύει αυτή τη στιγμή.

Όλες οι υγιείς και δημιουργικές δυνάμεις του τόπου οφείλουν να συσπειρωθούν και να δημιουργήσουν μια ασπίδα προστασίας γύρω από την Κρήτη. Επιλέγω να μην απουσιάζω από τον αγώνα για το μέλλον της Κρήτης. Δηλώνω “παρών” στο κάλεσμα του Σεραφείμ Τσόκα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook