Τα φώτα τράβηξε πάνω της μια κρητική εταιρεία στη διεθνή έκθεση τροφίμων FOOD EXPO 2014.

Το \”Κρητικό εργαστήρι\” του Ευάγγελου Λαμπάκη, πρόβαλε τα παραδοσιακά προϊόντα της Κρήτης στην έκθεση που πραγματοποιήθηκε από τις 15 έως και τις 17 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

\"\"     \"\"


Ενθουσιάστηκαν με τα κρητικά προϊόντα

Οι επισκέπτες της έκθεσης ενθουσιάστηκαν με τα κρητικά προϊόντα τα οποία τίμησαν δεόντως αλλά και με τις συσκευσίες τους.

Το περίπτερό του \”Κρητικού Εργαστηριού\” στην έκθεση δέχτηκε πολλούς επισκέπτες οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να κεραστούν με προϊόντα , συνοδευμένα με χανιώτικους χυμούς και παραδοσιακή τσικουδιά και κυρίως να γνωριστούν από κοντά με τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από την εταιρεία.

\"\"

\"\"

\"\"

Εξάλλου δεν ήταν τυχαία η πρόσφατη πιστοποίησή της με το σήμα «ΚΡΗΤΗ» από την Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας μας, η οποία ήρθε να προστεθεί σε μια σειρά πιστοποιήσεων.

Η μια επαγγελματική συμφωνία μετά την άλλη

Στα πλαίσια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν επίσης μια σειρά από επαγγελματικές συναντήσεις με μελλοντικούς συνεργάτες στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό μέσα από τις οποίες προέκυψαν νέες ευκαιρίες ανάπτυξης.

Επίσης ανανεώθηκαν μια σειρά από συμφωνίες με συνεργάτες μας οι οποίοι δήλωσαν για άλλη μια φορά ενθουσιασμένοι με τα προϊόντα μας.

\"\"

\"\"

Το Κρητικό Εργαστήρι ευχαρίστησε τον κόσμο για τον θερμό εναγκαλισμό που δείχνει στα προϊόντα του και υποσχεθηκε να διατηρήσει ακέραια τα χαρακτηριστικά που το φέρνουν πάντα ψηλά στις προτιμήσεις των καταναλωτών.

Για όσους θέλουν να ενημερωθούν και να δοκιμάσουν τα προϊόντα, το \”Κρητικό εργαστήρι\” ανανεώνει το ραντεβού στην έκθεση ΤΡΟΦΙΜΑ – ΠΟΤΑ που θα λάβει χώρα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης, στις Γούρνες Ηρακλείου από 21 έως 24 Μαρτίου 2014.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook