«Δεν έχω κανέναν συναισθηματικό δεσμό με τον υμένα μου», λέει η Αμερικανίδα φοιτήτρια ιατρικής

Ενώ οι περισσότερες γυναίκες περιμένουν τον κατάλληλο άντρα για να έχουν μαζί του την πρώτη τους σεξουαλική επαφή, κάποιες άλλες δεν δέχονται να χάσουν ό,τι πολυτιμότερο έχουν, χωρίς ένα αντίτιμο και μάλιστα υψηλό!

\"\"

Η Αμερικανίδα φοιτήτρια ιατρικής, Ελίζαμπεθ Ρέιν, δεν είναι η πρώτη κοπέλα στον κόσμο που βγάζει σε δημοπρασία -μέσω Διαδικτύου- την παρθενιά της, ωστόσο, είναι η πρώτη που το κάνει στην ηλικία των 27 ετών.

\"\"

Κι όμως, η καλλίγραμμη, ξανθιά κοπέλα ισχυρίζεται πως δεν είχε ποτέ στη ζωή της σεξουαλική  επαφή με άντρα και δεν διστάζει να πει ξεκάθαρα πως σκοπός της είναι να συγκεντρώσει 400.000 δολάρια από τη δημοπρασία η οποία ξεκινά την 1η Απριλίου.

\"\"

«Σκοπός μου είναι τα λεφτά», εξηγεί σε τηλεφωνική συνέντευξη που έδωσε στη Daily Mail.

Η  Ελίζαμπεθ δεν δέχτηκε να συναντηθεί με κάποιον δημοσιογράφο της βρετανικής εφημερίδας καθώς, όπως λέει, δεν θέλει να αποκαλύψει την ταυτότητά της.

\"\"

Έτσι, στην ιστοσελίδα της έχει μόνο φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται το λεπτό και γυμνασμένο κορμί της, αλλά οχι το πρόσωπό της.

«Δεν έχω κανέναν συναισθηματικό δεσμό με τον υμένα μου και ποτέ δεν είχα, για αυτό δε μου είναι καθόλου δύσκολο να κάνω κάτι τέτοιο. Το σεξ είναι απλά σεξ», είπε στην Mail.

\"\"

Ωστόσο, το μεγάλο ερώτημα στο οποίο κλήθηκε να απαντήσει η  Ελίζαμπεθ είναι αν περιμένει να πιστέψει κανείς ότι στα 27 της παραμένει παρθένα.

\"\"

Η κοπέλα είπε ότι όχι μόνο δεν έχει κάνει σεξ, αλλά πως κανένας άντρας δεν την έχει δει γυμνή και ότι ούτε εκείνη έχει δει γυμνό άντρα από κοντά!

Όπως εξήγησε, είχε δυο μικρές σχέσεις, οι οποίες διήρκεσαν περίπου τρεις μήνες αλλά δεν ένιωσε την ανάγκη να προχωρήσω παραπέρα. Επίσης είπε πως περνάει πολλές ώρες στα εργαστήρια της σχολής της και πως είναι απλά μια ανεξάρτητη γυναίκα και «ελεύθερο πνεύμα».

\"\"

Σημειώνεται ότι η Ελίζαμπεθ προσέλαβε ένα μάνατζερ για να αναλάβει τον πλειστηριασμό, ο οποίος θα γίνει με έδρα την Αυστραλία γιατί στις ΗΠΑ κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται.

Σε αυτή δίνει τις διαστάσεις του σώματός της και προσπαθεί να λύσει τις όποιες απορίες μπορεί να έχει κάποιος για εκείνη και την απόφασή της. Επίσης, έχει ξεκινήσει και ένα μπλογκ με τίτλο «Μηνύματα μιας Παρθένας Πόρνης»!

\"\"

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook