Με οκτώ αθλητές θα πάρει μέρος ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κρήτης & Νήσων Νοτίου Αιγαίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο από 23 έως 25 Μαρτίου.
Η ενημέρωση του ΙΟΧ:
«Με οκτώ αθλητές, δύο στην κατηγορία των Optimist και έξι στα Laser 4.7, λαμβάνει μέρος ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κρήτης & Νήσων Νοτίου Αιγαίου, για τις κατηγορίες Optimist, Laser 2014, που θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο.
Οι αγώνες ξεκινούν την Κυριακή 23 και θα ολοκληρωθούν την Τρίτη 25 Μαρτίου. Στόχος για τα παιδιά είναι να καταφέρουν να είναι ανταγωνιστικά και να τερματίσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα, εξασφαλίζοντας έτσι την πρόκριση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα το οποίο είναι προγραμματισμένο για τα τέλη Απριλίου στο Γαλαξίδι.
Οι αθλητές και οι αθλήτριες που θα συμμετάσχουν, είναι οι εξής:
Optimist: Μαρία Κοζωνάκης, Νίκος Κοζωνάκης.
Laser 4.7: Δημήτρης Αλευράκης, Γιώργος Λαμπρινάκης, Οδυσσέας Μάμαλης, Λευτέρης Μανιουδάκης. Ναταλία Νίλσεν, Δήμητρα Χριστοφορίδη.
Προπονητής είναι ο Βασίλης Πολίτης.
Υπενθυμίζεται ότι στην κατηγορία των Laser 4.7, ο Οδυσσέας Μάμαλης ήταν πέρυσι 1ος ενώ στην κατηγορία Optimist, ο Νίκος Κοζωνάκης 3ος στα 11χρονα».

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook