Το ταλέντο, τη δημιουργικότητα και τις ικανότητες όσων εργάστηκαν για τη δημιουργία του Ετήσιου Απολογισμού και του Απολογισμού Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΤΕ, αποδεικνύει η διάκριση της εταιρείας, για δεύτερη χρονιά, στα Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής και Εικονογράφησης (ΕΒΓΕ).

Συγκεκριμένα, κατά την απονομή των φετινών βραβείων ΕΒΓΕ, ο Ετήσιος Απολογισμός Εταιρικής Υπευθυνότητας 2009 του ΟΤΕ έλαβε την υψηλότερη διάκριση στην κατηγορία «Γενική». Η εταιρεία MnP, η οποία επιμελήθηκε του δημιουργικού του Απολογισμού, κέρδισε το ΜΕΓΑ ΕΒΓΕ συγκεντρώνοντας συνολικά 5 βραβεία και 4 επαίνους.

Υπενθυμίζεται ότι την ίδια υψηλή διάκριση έλαβε και ο Ετήσιος Απολογισμός ΟΤΕ κατά την απονομή των βραβείων ΕΒΓΕ το 2009.

Τα βραβεία ΕΒΓΕ, που φέτος συμπλήρωσαν 10 χρόνια απονομών, είναι ένας καθιερωμένος πλέον θεσμός στο χώρο της γραφιστικής και εικονογράφησης στην Ελλάδα. Η απονομή της 10ης ετήσιας διοργάνωσης των Ελληνικών Βραβείων Γραφιστικής και Εικονογράφησης (ΕΒΓΕ) πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Κέντρο Τεχνών ACS. Οι Έλληνες δημιουργοί διαγωνίστηκαν σε 34 κατηγορίες σχετικά με τις εκδόσεις, την οπτική ταυτότητα, τα γραφικά χώρου και πολλές άλλες. Τα βραβεία διοργανώθηκαν από το περιοδικό +design, υπό την αιγίδα της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Σωματείων Γραφιστικής (ICOGRADA) και της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδας (ΕΓΕ).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook