Συνάντηση με το Δήμαρχο Σητείας κ. Θεόδωρο Πατεράκη παρουσία της Αν. Διοικήτριας του Γ.Ν. Σητείας κας Αγγελικής Λενακάκη και του Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Σητείας κ. Ιωάννη Κακουράκη είχε σήμερα στις 12.30 το μεσημέρι στο γραφείο του ο Διοικητής της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης κ. Αντώνης Γρηγοράκης.

Θέμα της συνάντησης ήταν η αντιμετώπιση των προβλημάτων λειτουργίας κυρίως της Χειρουργικής και Καρδιολογικής Κλινικής του νοσοκομείου.

Για το θέμα της Χειρουργικής κλινικής και της ασφαλούς παροχής υπηρεσιών υγείας στους πολίτες ο Διοικητής της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης συναινεί και προχωρεί τις διαδικασίες μέσω υπηρεσίας για την αμοιβαία μετάταξη της ιατρού που έχει οργανική θέση στο ΓΝ Σητείας αλλά υπηρετεί με απόσπαση στο Ηράκλειο, με Δ/ντή Χειρουργό που υπηρετεί στο Ηράκλειο και επιθυμεί να μεταβεί και να υπηρετήσει στο ΓΝ Σητείας. Επίσης για το ΓΝ Σητείας σε εξέλιξη βρίσκεται το αίτημα προκήρυξης 1 θέσης Επικουρικού ιατρού Χειρουργικής.

Όσον αφορά στη λειτουργία της Καρδιολογικής κλινικής ο Διοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης δεσμεύτηκε ότι θα μεριμνήσει με κάθε δυνατό τρόπο για τη συνεχή ιατρική παρουσία στην κλινική έως ότου εκδηλωθεί ενδιαφέρον για την κάλυψη της θέσης από Επικουρικό ιατρό ή μόνιμο Καρδιολογίας.

Ακόμα εν αναμονή ανάληψης υπηρεσίας βρίσκεται και ένας ιατρός μόνιμος κλάδου ΕΣΥ Ακτινοδιαγνωστικής, διορισμός από παλαιότερη προκήρυξη της θέσης, για τις ανάγκες του Ακτινολογικού Τμήματος του νοσοκομείου Σητείας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook