Έκπληξη στους Κώστα Μανωλά και Κώστα Θεοδωρόπουλο, για τα γενέθλιά τους, ετοίμασαν οι συμπαίκτες τους στον Α.Ο. Χανιά, στην προπόνηση της Τετάρτης (26/03).
Η επίσημη ενημέρωση για την προπόνηση και την έκπληξη στους δύο ποδοσφαιριστές:

«Ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα η προπόνηση της Τετάρτης που διεξήχθη στο βοηθητικό γήπεδο της Μοναχής Ελιάς υπό τις οδηγίες του Μουράτ Σεροπιάν και των συνεργατών του. Οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν το πρόγραμμα που περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα και τακτική ενώ πριν την προπόνηση σε οικογενειακό κλίμα ευχήθηκαν τα χρόνια τους πολλά τόσο στον Κώστα Θεοδωρόπουλο όσο και στον Κώστα Μανωλά.
Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε το μεσημέρι της Τετάρτης τους Κώστα Μανωλά και Κώστα Θεοδωρόπουλο καθώς μια τούρτα, τους περίμενε στα αποδυτήρια. Οι δυο ποδοσφαιριστές, είχαν τα γενέθλια τους και οι συμπαίκτες τους δεν τους ξέχασαν,δείγμα, του οικογενειακού κλίματος που υπάρχει στην ομάδα. Οι παίκτες άκουσαν και το καθιερωμένο τραγούδι γενεθλίων ενώ δεν έλειψε και το γνωστό σύνθημα «Πολύ αλκοόλ και ντουμάνι…» Η οικογένεια του Αθλητικού Ομίλου Χανιά τους εύχεται χρόνια πολλά με υγεία και να πανηγυρίσουν πολλές επιτυχίες στην καριέρα τους».

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook