Την Ιδρυτική Διακήρυξη της δημοτικής κίνησης \”Αξία\” για το Δήμο Μινώα Πεδιάδας παρουσίασε ο επικεφαλής του συνδυασμού Γιώργος Μαυραντωνάκης:

\”Μέσα στην πρωτοφανή οικονομική κρίση που διανύουμε, δίδεται η ευκαιρία στους πολίτες του Δήμου Μινώα Πεδιάδας να εκλέξουν μια αξιόπιστη, τεχνοκρατική και ανεξάρτητη Δημοτική Αρχή, που να λειτουργεί με συνέπεια, αφοσίωση και διαφάνεια και που θα εξασφαλίσει ένα καλύτερο αύριο.

Την ΑΞΙΑ πλαισιώνει μια ομάδα ανιδιοτελών ανθρώπων με διαφορετικές ιδέες, απόψεις και πεποιθήσεις, με ουσιαστική εμπειρία που πηγάζει από την καταξιωμένη επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Πέρα και πάνω από παλαιοκομματικά στερεότυπα, δεν απεμπολούμε τις πολιτικές μας πεποιθήσεις, όμως χρησιμοποιούμε την διαφορετικότητα των απόψεων μας για να συγκλίνουμε στην κοινή προσπάθεια για την ανάδειξη του τόπου μας και την βελτίωση της καθημερινής ποιότητας ζωής στο Δήμο μας.

Αγνοώντας τους ανορθόδοξους προεκλογικούς εφιάλτες, στους οποίους είθισται να επιδίδονται οι κομματικά και άλλως εξαρτημένοι υποψήφιοι των τοπικών αυτοδιοικήσεων, ο συνδυασμός ‘’ΑΞΙΑ’’ θα προβεί σε μια πρωτόγνωρα πολιτισμένη προεκλογική ενημέρωση με ήθος και επιχειρήματα, προσφέροντας την επιλογή για κάτι καλύτερο, διαφορετικό, ειλικρινές και διαφανές με συγκεκριμένο όραμα και αποστολή.

Το όραμά μας είναι να αποκτήσει ο τόπος αυτό που του αξίζει, δηλαδή μια ενωμένη και σφύζουσα από ζωή δημιουργική κοινωνία, όπου οι πολίτες θα απολαμβάνουν υψηλό επίπεδο ποιότητας ζωής.

Όλες μας οι δράσεις θα έχουν ως γνώμονα την αειφορία, δηλαδή την ικανοποίηση των αναγκών του παρόντος, χωρίς να μειώνεται η δυνατότητα των μελλοντικών γενεών να ικανοποιήσουν τις δικές τους. Έτσι τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας θα μας μνημονεύουν και θα μας ευχαριστούν αντί να μας αναθεματίζουν.

Η υλοποίηση των στόχων μας θα επιτευχθεί μέσα από την αναγνωρισιμότητα, την ανάδειξη και την προβολή των εντόπιων προϊόντων, αγαθών και υπηρεσιών και την προώθησή τους με εξωστρεφείς και στοχευμένες δράσεις, που θα συνεισφέρουν θετικά στο τοπικό εμπορικό ισοζύγιο. Αντί για την άντληση αστόχων χρηματοδοτήσεων, θα διεκδικηθούν πόροι με βάση νέες και καινοτόμες ιδέες για την ενίσχυση της πραγματικής οικονομίας, δημιουργώντας παράλληλα κίνητρα για να κρατήσουμε τους νέους μας στο Δήμο. Στοχεύουμε στην ισόρροπη ανάπτυξη των αστικών κέντρων με τα μικρά χωριά, χωρίς διακρίσεις και στη δημιουργία ενός Δήμου που θα διεκδικεί αυτό που του ανήκει και θα κάνει τους δημότες του αισιόδοξους και υπερήφανους.

Σας καλούμε όλες και όλους να ενωθούμε για να ανατρέψουμε τα κομματικά και άλλα συμφέροντα και εξαρτήσεις που λυμαίνονται διαχρονικά τον τόπο μας.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού,
Γεώργιος Ι. Μαυραντωνάκης\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook