Oμιλία με θέμα: BRANDING και προεκτάσεις «Μελέτη και στρατηγική ταυτότητα» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014 στις 18:00 μ.μ. στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου και του Επιμελητηρίου Ηρακλείου από την γνωστή επικοινωνιολόγο Αντωνία Σκαράκη.

Το Brand και το Branding δεν είναι απλά μέσα για την προβολή ενός τόπου ή μίας επιχείρησης. Είναι τα βέλτιστα εργαλεία ανάδειξης και προβολής του προϊόντος στο ευρύ κοινό. Η εκπόνηση ενός συμπαγούς στρατηγικού σχεδίου Branding είναι απαραίτητη για την επίτευξη των στόχων μίας ταυτότητας (Brand). Ο σκελετός της ημερίδας θα αναπτυχθεί ξεκινώντας από τον ορισμό και την αντίληψη του Brand & Branding και θα συνεχιστεί με μελέτες, μεθόδους εφαρμογής, συμπεράσματα και λύσεις.

Θα ακολουθήσει έκθεση με τίτλο: «Περί Ταυτότητας Τόπου & Κόσμου» 14 ιστορίες 14 διαδρομές

Η ταυτότητα και η καταγωγή μας είναι ο οδηγός σε κάθε τι που κάνουμε. Αν λοιπόν μετατρέψουμε αυτή την αστείρευτη πηγή έμπνευσης σε ένα αξιομνημόνευτο και ανταγωνιστικό υβρίδιο με στοιχεία εμπορικής ταυτότητας, τότε θα έχουμε αγγίξει το υπέρτατο αγαθό: την μετάδοση του ελληνικού πνεύματος σε όλο τον κόσμο.

Στόχος της έκθεσης είναι να εμπνεύσει και να ενθαρρύνει τους παρευρισκόμενους στο να εμπεδώσουν, να κατανοήσουν και εν τέλει να χρησιμοποιήσουν τον αρχικό τους ρόλο που δεν είναι άλλος από το να είναι παγκόσμιοι πρεσβευτές της χώρας μας.

Η Αντωνία Σκαράκη, επί σειρά ετών, έχει συνεργαστεί με επιχειρήσεις και οργανισμούς -τα έργα των οποίων και θα εκτεθούν-.

Διάρκεια έκθεσης: 31 Μαρτίου & 1 Απριλίου

Ώρες λειτουργίας: 12.00 – 22.00

Διεύθυνση: Βασιλική Αγίου Μάρκου Ηράκλειο Κρήτης

Χορηγός επικοινωνίας: Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook