Δραματικό τέλος είχε η αναζήτηση του 79χρονου Εμμανουήλ Πουλάκη, που αναζητείτο απο τους οικείους του, απο τις αρχές Μαρτίου και για τον οποίο είχε εκδοθεί "Silver Alert" απο τις 4 Μαρτίου.

Η σορός του εντοπίστηκε απο περαστικό μέσα σε ένα ρέμα στην περιοχή του Μανωλιόπουλου και οι συγγενείς αναγνώρισαν τα ρούχα και το ρολόι του, καθώς η σορός ήταν σε κατάσταση αποσύνθεσης, αφού εκτιμάται πως ο άτυχος ηλικιωμένος είχε πεθάνει απο την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Πάντως απο την νεκροψία - νεκροτομή που διενήργησε ο Ιατροδικαστής κ. Αντώνης Παπαδομανωλάκης δεν προέκυψαν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας και θεωρείται βέβαιο πως ο θάνατός του επήλθε απο παθολογικά αίτια, ίσως και λόγω της πτώσης του στο ρέμα.

Ήδη απο το Silver Alert εκδόθηκε ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής:

"Η περιπέτεια του Εμμανουήλ Πουλάκη, δεν είχε αίσιο τέλος… Ο Εμμανουήλ Πουλάκης, ο οποίος εξαφανίσθηκε την 04/03/2014 από τα Χανιά Κρήτης, βρέθηκε, δυστυχώς, νεκρός.
Συγκεκριμένα, ο ηλικιωμένος εξαφανίστηκε το μεσημέρι της 04/03/2014 από την οικία του στα Χανιά. Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, την 13/10/2014 ενεργοποίησε το SILVERALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του. Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης δέχθηκε το βράδυ της Παρασκευής 28/03/2014, κλήση, με την οποία ενημερώθηκε για την ανεύρεση και την απώλεια ζωής του ηλικιωμένου. Η σορός του άτυχου ηλικιωμένου, εντοπίστηκε από περαστικό στη αγροτική περιοχή Μανωλιόπουλο."

Η κηδεία του άτυχου 79χρονου θα γίνει σήμερα στις 3 μμ στο νεκροταφείο Ι.Ν. Μιχαήλ Αρχαγγέλου στις Μουρνιές.