Σε συνέχεια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας όπου ο Δήμος Φαιστού στις 8 Μαρτίου μοίρασε λουλούδια στις γυναίκες του δήμου, διοργανώνει μια μεγάλη εκδήλωση αφιερωμένη στη γυναίκα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1 Απριλίου, στις 7μ.μ., στο Πολύκεντρο του Δήμου Φαιστού στις Μοίρες και περιλαμβάνει δυο πολύ σημαντικές ομιλίες. Η πρώτη αφορά τη διατροφή της γυναίκας σήμερα. Πως μπορεί να βοηθήσει η κατανάλωση συγκεκριμένων τροφών στην υγεία και την ομορφιά των γυναικών.

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί από τον κ.Χάρη Ξενοκτιστάκη ο οποίος είναι διαιτολόγος-διατροφολόγος και θα μπορέσει να δώσει χρήσιμες συμβουλές κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Η δεύτερη ομιλήτρια θα είναι η κα Μαρία Βεϊσσάκη, ιδιοκτήτρια σχολής χορού και εκγύμνασης γυναικών. Η κα Βεϊσσάκη θα μιλήσει για τα οφέλη της γυμναστικής και πως μπορούν οι γυναίκες στην καθημερινή τους ζωή να πραγματοποιούν διάφορες ασκήσεις που θα τους βοηθήσουν να σε διάφορα προβλήματα υγείας που μπορούν να τους ταλαιπωρούν.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα τιμηθούν οι εθελόντριες νοσηλευτικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του Περιφερειακού τμήματος Μοιρών καθώς και οι εθελόντριες του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού τμήματος Μοιρών για την κοινωνική τους προσφορά στους πολίτες.

Στο πρόσωπο τους ο δήμος βραβεύει τον εθελοντισμό αλλά και τη σημερινή γυναίκα που εκτός από το ρόλο της ως συζύγου, μητέρας, κόρης, αδερφής, εργαζόμενης έχουν εντάξει στην καθημερινότητα τους τον εθελοντισμό και την προσφορά στο συνάνθρωπο.

Ο ρόλος της γυναίκας στη νέα πραγματικότητα καλείται να \”υπηρετεί\” πολλούς και διαφορετικούς ρόλους.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με υπέροχες μελωδίες και τραγούδια από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βώρων \”Χορωδοί του Νότου\” που για μια ακόμα φορά θα πλαισιώσουν με τις φωνές τους και τη μουσική τους την εκδήλωση αυτή του δήμου μας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

7:00μ.μ. Έναρξη εκδήλωσης

7:10μ.μ. Ομιλία της Δημάρχου Φαιστού κας Μαρίας Πετρακογιώργη Ανυφαντάκη

7:20μ.μ. Βράβευση γυναικών Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

7:35μ.μ. Ομιλία κ. Χάρη Ξενοκτιστάκη \”Γυναίκα και Διατροφή\”

7:55μ.μ. Ομιλία κας Μαρίας Βεϊσσάκη \”Γυμναστική και υγεία\”

8:15μ.μ. Τραγούδια από τους \”Χορωδούς του Νότου\”

8:45μ.μ. Λήξη της εκδήλωσης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook